Belysning for alle rom i hjemmet
Belysning for alle rom i hjemmet

Belysning for alle rom i hjemmet

Å velge belysning for å skape ønsket og forventet atmosfære er vanskelig, og vi synes at belysning bør være enkel. Vi har belysningen som skaper en fin harmoni og en koselig følelse av å ville komme hjem. Nedenfor finner du inspirasjon til hvordan du kan dekorere hjemmet ditt, med belysning.

  
Kjøkken  

Kjøkkenet er hjemmets hjerte, latter og nye smakopplevelser deles her. Lag et familiemiljø med riktig belysning, bruk LED-strips på undersiden av skapene for å få en sokkelbelysning, plasser belysning i skuffene, eller bruk LED-spotter. LED-profil Apex er en frest LED-profil som gir en fantastisk glød og kan plasseres på undersiden av kjøkkenbenken, alternativt Flexy LED AT6 som er fleksibel og kan plasseres både utenpåliggende og innfelt.


Foto: Kitchens.se

Hiddi er et av våre velkjente skuffelys, som lyser når du åpner skuffen og slukker når du lukker den. Hiddi leveres med en selvklebende kabelholder og er en overflatemontert belysning. Skuffebelysning tar kjøkkenet ditt til et helt nytt nivå av luksus.

Foto: @makeupevelina

Legg prikken over i’en ved å kombinere belysning i forskjellige former og steder. Lys opp benkeplaten med LED-spotter, for eksempel Stella i forskjellige design, eller velg en overflatemontert Led-profil, for eksempel Blade. En kombinasjon av forskjellige typer belysning som sammen skaper harmoni og en luksuriøs følelse.

Det blir mer vanlig med kokeplater som har innebygd vifte, dette gir plass til fin belysning. I stedet for å slå på viften i viften, kan du nå sette opp en stilig lampe over komfyren eller kjøkkenøya. Pendy Dim og taklampen 8104P er to stilige lamper som passer perfekt på kjøkkenet.
 Baderom

Badet er det første rommet vi besøker om morgenen og det siste vi besøker før sengetid. Enten du sminker deg om dagen, fikser dagens frisyre, pusser tenner eller tar en dusj, har vi rutinene våre på badet. Vi gjør hverdagen din enklere og gjør livet litt lettere. En god start og slutt på dagen skapes sammen med god og pålitelig belysning.Bildene viser vår speilbelysning Lady, som kan installeres på skap, vegger eller speilkanten. Hvis du ser nøye ut, vil du se at braketten er asymmetrisk, noe som gir en behagelig, stilig og moderne belysning.

Hvis du vil skape en spafølelse, kan du i tillegg til speilbelysning installere skuffebelysning eller LED-lister under kommoder som kan dimmes og kan styres digitalt eller via brytere.

I våtrom, for eksempel bad, er det viktig å velge belysning som tåler fuktighet. På bad må du holde oversikt over belysningens IP -verdi. Avhengig av hvor tett du vil at belysningen skal være i forhold til vann, kreves forskjellige IP -verdier. IP67 brukes for eksempel på innsiden av et badekar og krever en helt vanntett armatur. Plasser over badekar og dusjer krever for eksempel IP44, opptil 225 centimeter fra gulvet. Seksti centimeter fra badekaret, dusjen eller vasken kan du koble til belysning med IP21.


Stuen

Stedet for filmmaraton, spillkvelder, middager og mye latter. Vi har belysningen som skaper forskjellige stemninger og som sammen skaper en helhet. For vitrineskap anbefaler vi LED-profiler eller LED-lister som kan freses inn eller monteres på toppen. Vi har et bredt spekter hvor du kan velge om du vil kamuflere belysningen eller om du vil lage en hyggelig interiørdetalj ved hjelp av stilige og praktiske LED -profiler i forskjellige former, design og størrelser.


Foto: @ginamannberg

Foto: Kitchens.se

LED-Profil Apex er en fin profil som gjør det veldig bra i vitrineskap, eller hvorfor ikke under TV -benken for å skape en fantastisk atmosfære? Vis frem ditt beste servise selv når det ikke er i bruk, og skap en atmosfære ved hjelp av stearinlys før filmkvelden.
 


Foto: @petratungarden, @louisehjorthdesign & @inredningsfotografen               Foto: Kitchens.se
 

Foto: @Angelicas.hem


Soverom

Vi har løsningene for hvordan du kan holde deg under ditt varme teppe og våkne opp i fred og ro til en behagelig belysning, fjernstyrt fra telefonen, planlagt via for eksempel Google Home eller ved å trykke på en knapp på veggen . Lag varm, koselig belysning som er flott å våkne opp til, men les også de siste linjene i favorittboken din før du lukker øyelokkene for natten.


Foto: @mwdesign.se & @soscalemedia

Hvorfor ikke lyse opp sengegavlen med en behagelig LED-stripe? Vår Flexy LED AT6 er nøyaktig som navnet tilsier, fleksibel og enkel å montere både overflatemontert med eksisterende 3M tape, eller den kan freses til et 6x6mm spor. Hvis du vil skape en atmosfære som er rett, buet eller sirkulær, er Flexy et veldig godt alternativ der bare din egen fantasi setter grenser.Finn sminke, hårbørste, undertøy eller smykker lettere ved hjelp av belysning som lyser når du åpner skuffen. Vår skuffebelysning Hiddi er en smart, praktisk og stilig belysning som gjør hverdagen din enklere.Vår led-spot Unique i forskjellige design gjør det veldig bra på soverommet. Mange mennesker legger sannsynligvis igjen en bok, briller, men fremfor alt telefonen på nattbordet før vi legger oss. Da vil du unngå å lete etter stikkontakten på gulvet eller ledningen som har falt ned i løpet av dagen. Unika har noen få forskjellige smarte løsninger, så det er ikke bare en lampe, men kan også være et smart stikkontakt, to USB-uttak, eller du kan bruke det som det er, et søkelys.

LED profil LAB med vinklet profil skaper et hyggelig behagelig lys der du retter lyset slik du vil ha det. Lys opp en dyp hylle, vertikalt eller horisontalt for å lette og ideelt sett lyse opp en garderobe.


Vi ønsker deg lykke til med belysningen, hvis du vil ha mer inspirasjon, er vi både på Instagram og på Pinterest.
Hvis det er noen usikkerheter, er du alltid velkommen til å kontakte oss!

Mer inspiration

Medisinskap & smart oppbevaring for rengjøringsskap

Medisinskap & smart oppbevaring for rengjøringsskap


Hva er det aller viktigste i et hjem? For mange av oss er det å ha et hjem som er koselig, fredelig og harmoniskt. Men også trygt og sikkert for hele familien.

Og hvordan oppnår du det? Et velorganisert hjem der alt har sin plass er nøkkelen til en god balanse hjemme. La oss gjøre det enkelt for deg med god og sikker oppbevaring som sparer både tid og energi i hverdagen. I vårt utvalg finner du städskåpsinredning og medisinskap som hjelper deg med å skape et organisert og trygt hjem.
Inspirasjon til et landlig kjøkken

Inspirasjon til et landlig kjøkken

Landlige kjøkken har evnen til å skape en følelse av varme og nostalgi når du tråkker over terskelen. Vi har samlet våre beste tips og råd for å lage et landlig kjøkken med utvalgte detaljer som vil gi deg et kjøkken å skape minner i.
Velg land
  • 1-3 dages levering
  • 60 dager åpent kjøp
  • Sikre betalinger
Oppdater