Belysning for alle rom i hjemmet
Belysning for alle rom i hjemmet

Belysning for alle rom i hjemmet

Å velge belysning for å skape ønsket og forventet atmosfære er vanskelig, og vi synes at belysning bør være enkel. Vi har belysningen som skaper en fin harmoni og en koselig følelse av å ville komme hjem. Nedenfor finner du inspirasjon til hvordan du kan dekorere hjemmet ditt, med belysning.

  
Kjøkken  

Kjøkkenet er hjemmets hjerte, latter og nye smakopplevelser deles her. Lag et familiemiljø med riktig belysning, bruk LED-strips på undersiden av skapene for å få en sokkelbelysning, plasser belysning i skuffene, eller bruk LED-spotter. LED-profil Apex er en frest LED-profil som gir en fantastisk glød og kan plasseres på undersiden av kjøkkenbenken, alternativt Flexy LED AT6 som er fleksibel og kan plasseres både utenpåliggende og innfelt.


Foto: Kitchens.se

Hiddi er et av våre velkjente skuffelys, som lyser når du åpner skuffen og slukker når du lukker den. Hiddi leveres med en selvklebende kabelholder og er en overflatemontert belysning. Skuffebelysning tar kjøkkenet ditt til et helt nytt nivå av luksus.

Foto: @makeupevelina

Legg prikken over i’en ved å kombinere belysning i forskjellige former og steder. Lys opp benkeplaten med LED-spotter, for eksempel Stella i forskjellige design, eller velg en overflatemontert Led-profil, for eksempel Blade. En kombinasjon av forskjellige typer belysning som sammen skaper harmoni og en luksuriøs følelse.

Det blir mer vanlig med kokeplater som har innebygd vifte, dette gir plass til fin belysning. I stedet for å slå på viften i viften, kan du nå sette opp en stilig lampe over komfyren eller kjøkkenøya. Pendy Dim og taklampen 8104P er to stilige lamper som passer perfekt på kjøkkenet.
 Baderom

Badet er det første rommet vi besøker om morgenen og det siste vi besøker før sengetid. Enten du sminker deg om dagen, fikser dagens frisyre, pusser tenner eller tar en dusj, har vi rutinene våre på badet. Vi gjør hverdagen din enklere og gjør livet litt lettere. En god start og slutt på dagen skapes sammen med god og pålitelig belysning.Bildene viser vår speilbelysning Lady, som kan installeres på skap, vegger eller speilkanten. Hvis du ser nøye ut, vil du se at braketten er asymmetrisk, noe som gir en behagelig, stilig og moderne belysning.

Hvis du vil skape en spafølelse, kan du i tillegg til speilbelysning installere skuffebelysning eller LED-lister under kommoder som kan dimmes og kan styres digitalt eller via brytere.

I våtrom, for eksempel bad, er det viktig å velge belysning som tåler fuktighet. På bad må du holde oversikt over belysningens IP -verdi. Avhengig av hvor tett du vil at belysningen skal være i forhold til vann, kreves forskjellige IP -verdier. IP67 brukes for eksempel på innsiden av et badekar og krever en helt vanntett armatur. Plasser over badekar og dusjer krever for eksempel IP44, opptil 225 centimeter fra gulvet. Seksti centimeter fra badekaret, dusjen eller vasken kan du koble til belysning med IP21.


Stuen

Stedet for filmmaraton, spillkvelder, middager og mye latter. Vi har belysningen som skaper forskjellige stemninger og som sammen skaper en helhet. For vitrineskap anbefaler vi LED-profiler eller LED-lister som kan freses inn eller monteres på toppen. Vi har et bredt spekter hvor du kan velge om du vil kamuflere belysningen eller om du vil lage en hyggelig interiørdetalj ved hjelp av stilige og praktiske LED -profiler i forskjellige former, design og størrelser.


Foto: @ginamannberg

Foto: Kitchens.se

LED-Profil Apex er en fin profil som gjør det veldig bra i vitrineskap, eller hvorfor ikke under TV -benken for å skape en fantastisk atmosfære? Vis frem ditt beste servise selv når det ikke er i bruk, og skap en atmosfære ved hjelp av stearinlys før filmkvelden.
 


Foto: @petratungarden, @louisehjorthdesign & @inredningsfotografen               Foto: Kitchens.se
 

Foto: @Angelicas.hem


Soverom

Vi har løsningene for hvordan du kan holde deg under ditt varme teppe og våkne opp i fred og ro til en behagelig belysning, fjernstyrt fra telefonen, planlagt via for eksempel Google Home eller ved å trykke på en knapp på veggen . Lag varm, koselig belysning som er flott å våkne opp til, men les også de siste linjene i favorittboken din før du lukker øyelokkene for natten.


Foto: @mwdesign.se & @soscalemedia

Hvorfor ikke lyse opp sengegavlen med en behagelig LED-stripe? Vår Flexy LED AT6 er nøyaktig som navnet tilsier, fleksibel og enkel å montere både overflatemontert med eksisterende 3M tape, eller den kan freses til et 6x6mm spor. Hvis du vil skape en atmosfære som er rett, buet eller sirkulær, er Flexy et veldig godt alternativ der bare din egen fantasi setter grenser.Finn sminke, hårbørste, undertøy eller smykker lettere ved hjelp av belysning som lyser når du åpner skuffen. Vår skuffebelysning Hiddi er en smart, praktisk og stilig belysning som gjør hverdagen din enklere.Vår led-spot Unique i forskjellige design gjør det veldig bra på soverommet. Mange mennesker legger sannsynligvis igjen en bok, briller, men fremfor alt telefonen på nattbordet før vi legger oss. Da vil du unngå å lete etter stikkontakten på gulvet eller ledningen som har falt ned i løpet av dagen. Unika har noen få forskjellige smarte løsninger, så det er ikke bare en lampe, men kan også være et smart stikkontakt, to USB-uttak, eller du kan bruke det som det er, et søkelys.

LED profil LAB med vinklet profil skaper et hyggelig behagelig lys der du retter lyset slik du vil ha det. Lys opp en dyp hylle, vertikalt eller horisontalt for å lette og ideelt sett lyse opp en garderobe.


Vi ønsker deg lykke til med belysningen, hvis du vil ha mer inspirasjon, er vi både på Instagram og på Pinterest.
Hvis det er noen usikkerheter, er du alltid velkommen til å kontakte oss!

Mer inspiration

Pusse opp IKEAs barnekjøkken - IKEA hack

Pusse opp IKEAs barnekjøkken - IKEA hack

Kløer også de kreative fingrene dine og får du lyst til å pusse opp barnas IKEA-kjøkken?

Det er både enkelt og morsomt å pusse opp barnas leker. Gjør dette til ditt felles prosjekt, velg farger og beslag sammen med barna, eller hvorfor ikke velge farger etter hva som passer på deres barnerom for å skape en fin helhet og harmoni? Eller du velger farger og beslag som går i samme nyanse som ditt virkelige kjøkken. – For så å kunne sosialisere og lage mat sammen i hjertet av huset, kjøkkenet.
Quick Fix - Bytt håndtak på IKEAs barnekjøkken

Quick Fix - Bytt håndtak på IKEAs barnekjøkken

Har du lyst til å piffe opp barnas IKEA-kjøkken, men har ikke tid eller interesse for å fikse og donere for mye? Da har vi løsningen for deg! En perfekt quick fix for de som ønsker en rask og smidig endring! Et veldig kjapt IKEA Hack for å friske opp barnerommet.

Et prisvennlig alternativ for lommeboken, men som likevel utgjør en stor forskjell. Gi IKEA barnekjøkkenet en oppfriskning på bare noen få minutter. Skap en unik forandring og gi lekekjøkkenet et helt nytt utseende.

- Bli med oss ​​så viser vi deg hvordan!