Husnummer & Store husnummer til husfasaden | Beslagonline.no

Husnummer

Utforsk vårt brede utvalg av stilsikre og funksjonelle husnumre og fasadesifre som forbedrer utseendet på hjemmet ditt. Vi tilbyr elegante husnumre fra anerkjente merker som Habo, kjent for sine kvalitetsdesignløsninger. Våre husnumre er laget av rustfritt stål og aluminium, noe som sikrer langvarig holdbarhet og motstandskraft mot vær og vind. Habo har et bredt utvalg av husnumre som kombinerer funksjon og stil. Deres sortiment inkluderer både moderne og klassiske stiler, noe som gjør det enkelt å finne noe som passer din husfasade. Populære modeller inkluderer Habo Century, Habo Contemporary og Habo Home. Å velge riktig husnummer kan virkelig løfte utseendet på hjemmet ditt. For moderne fasader er husnumre med rene linjer og minimalistisk design, som Habo Home, ideelle. For eldre hus eller hus med klassisk arkitektur er Habo Century perfekt med sine elegante og myke former. For en landlig følelse er husnumre i messing ideelle, da de gir en varm og tradisjonell atmosfære. Uansett hvilken stil du velger, garanterer vi at våre husnumre vil forbedre utseendet på fasaden din og gjøre hjemmet ditt mer synlig og innbydende. Utforsk vårt utvalg i dag og finn de perfekte fasadesifrene for ditt hjem.
Vis mer
Vis mindre
Filtrering
Filtrering
Produkttype
Husbokstav Husnummer
Farge/Materiale
Messing rustfri Rustfritt Stål Sort
Rens filtrering
Vis produkter

Husnummer for alle hjem

Velkommen til vår kategori for husnummer. Her tilbyr vi et bredt sortiment av stilrene og funksjonelle husnummer som forbedrer utseendet på din husfasade. Vi har husnummer i klassisk stil til moderne fasadetall som passer alle typer fasader.

Hvorfor kjøpe husnummer fra oss?

Å velge riktig husnummer er ikke bare et spørsmål om estetikk, men også om funksjon og synlighet. Vi tilbyr husnummer i høy kvalitet fra velkjente merker som Habo, kjent for sine holdbare og vakre designløsninger. Våre husnummer er laget av materialer som rustfritt stål og aluminium, som garanterer langvarig holdbarhet og motstandskraft mot vær og vind.

Habo husnummer - modeller og varianter

Habo tilbyr et bredt utvalg av husnummer som kombinerer funksjon med elegant design. Deres sortiment inkluderer både moderne og klassiske stiler, noe som gjør det enkelt å finne noe som passer akkurat ditt hjem. Her er noen populære modeller:

  • Habo Century: Disse husnumrene er inspirert av århundreskiftet og har en myk form som skaper en innbydende og idyllisk stil. Perfekt for både eldre og nyere hus som trenger en klassisk touch.
  • Habo Home: Med en moderne skandinavisk stil og rette linjer gir disse husnumrene en varm og innbydende følelse. Den skjulte monteringen gir en ekstra stilren fasade.
  • Habo Contemporary: Husnummeret fra Contemporary er laget av laserskåret aluminium og utmerker seg med en distinkt og uttrykksfull karakter. Designen bidrar til å forsterke den moderne atmosfæren rundt nye bygninger, hjem og steder.


Velg riktig husnummer for din fasades stil

Å velge riktig husnummer kan gjøre stor forskjell for ditt hjems utseende. Her er noen stiler å vurdere:

  • Moderne stil: Hvis du har en moderne fasade, velg husnummer med rene linjer og minimalistisk design, som Habo Home eller Contemporary.
  • Klassisk stil: For eldre hus eller hus med klassisk arkitektur, er Habo Century et utmerket valg med sine elegante og myke former.
  • Rustikk stil: For en landlig følelse, velg husnummer i materialer som messing, som gir en varm og tradisjonell følelse.


Uansett hvilken stil du velger, garanterer vi at våre husnummer vil forbedre utseendet på din fasade og gjøre ditt hjem mer synlig og innbydende. Utforsk vårt sortiment i dag og finn de perfekte fasadetallene for ditt hjem.


Velg land
  • 1-3 dages levering
  • 60 dager åpent kjøp
  • Sikre betalinger
Oppdater