Black Friday 2023 - Se våre tilbud her | Beslagonline.no
BLACK WEEK

BLACK WEEK 2023

Her vil vi oppdatere alle våre kampanjer, tilbud og rabatter under Black Week, Black Friday og Cyber Monday 2023.

Black Friday og Black Week på Beslagonline.no

Tenker du på å oppdatere kjøkkenet med nye håndtak eller badet med stilige detaljer? Da er det rett tid å ta en avgjørelse. Under Black Week og Black Friday vil vi tilby kampanjepriser på hele vårt utvalg av håndtak, knotter, kroker, dørhåndtak, baderomstilbehør, belysning og oppbevaring. Vil du ha tilbud og rabatter før alle andre? Så meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første til å motta våre tilbud.

Beste Black Week-tilbud

Hos Beslagonline.no kan du føle deg trygg på å finne en detalj til boligen som skiller seg ut på markedet.

Når er Black Friday? 

Black Friday og Black Week strekker seg fra 17. november til 26. november 2023. Black Friday er en amerikansk begivenhet som inntreffer dagen etter Thanksgiving, som betyr at Black Friday finner sted den fjerde fredagen i november hvert år. Selv om Black Friday har over 30 års historie, var det først på 2010-tallet at vi i Norge virkelig omfavnet konseptet. Til tross for dette har dagen vokst raskt i popularitet og satt nye rekorder år etter år. I dag regnes Black Week som en av de største handelsdagene i Norge.

 

Forbered deg på Black Friday

Som kunde hos Beslag Online vil du motta informasjon umiddelbart når vi slipper våre Black Week-priser og andre fordeler som vi lover at du vil like.


Noen fordeler med Beslag Online 
✔ Fri frakt over 499kr
✔ 60 dager åpent kjøp
✔ Vi sender samme dag (bestilling før kl. 12.00)

Velg land
  • 1-3 dages levering
  • 60 dager åpent kjøp
  • Sikre betalinger
Oppdater