Såpedispenser for vegg - Selvklebende | Beslagonline.no

Såpedispenser

Moderne og stilige såpedispenser fra Beslag Design. Våre såpedispenser er selvklebende som kan monteres på vegg uten behov for verktøy, skruer eller lim. Bruk i stedet den selvklebende teknologien 3-M tape som er plassert på baksiden av såpepumpeholderen for å feste holderen til veggen. Laget av høykvalitetsmateriale som egner seg for baderomsmiljøer og kjøkken eller vaskerom. For å montere en selvklebende såpedispenser på veggen, fjerner du enkelt beskyttelsesfilmen fra den selvklebende overflaten og trykker holderen på veggen. Det er viktig å sørge for at overflaten der du fester såpepumpeholderen er ren og tørr for best mulig feste. Husk også å feste holderen til en flat overflate, altså ikke over skjøter.

Fordelen med en vegghengt såpedispenser er at du slipper sjampoflasker på gulvet i dusjen eller såpeflasken på vasken. Det vil være hygienisk og enkelt å holde rent.

Våre såpedispenser finnes i ulike materialer og farger slik at du enkelt kan matche interiørdesignet ditt på badet. Toalettrullholder, baderomshyller, håndkleholder & toalettbørster finnes i samme serie slik at du enkelt kan matche innredningen din på badet og få en fin helhetlig look med små detaljer!
Vis mer
Vis mindre
3M Overflaterensserviett /bilder/artiklar/liten/60404-BO_S.jpg?m=1644931320
29 KR
POPULAR
Base Såpepumpeholder - Matt Sort /bilder/artiklar/liten/606081-41_S.jpg?m=1628684313
Beslag Design
Selvklebende 3M-tape
229 KR
Base Såpepumpeholder - Børstet Rustfritt Stål /bilder/artiklar/liten/606080-41_S.jpg?m=1628684244
Beslag Design
Selvklebende 3M-tape
229 KR
Base Såpepumpeholder - Krom /bilder/artiklar/liten/606082-41_S.jpg?m=1628684181
Beslag Design
Selvklebende 3M-tape
229 KR

5 fordeler med en selvklebende såpedispenser:

  1. Enkel montering: En selvklebende såpedispenser er enkel å montere, ingen verktøy eller skruer nødvendig. Du trenger bare å fjerne beskyttelsesfilmen på baksiden og trykke holderen på en ren og tørr overflate.

  2. Ingen hull i veggen: Med en selvklebende såpedispenser trenger du ikke bore hull i veggen eller bruke skruer og plugger. På bad ønsker man ofte å unngå å bore hull i veggen for å beskytte vanntettingslaget og unngå å skade flisen. Du kan også enkelt flytte holderen til en annen plassering om du vil, uten innsyn der den er plassert.

  3. Praktisk og plassbesparende: En såpedispenser med selvklebende funksjon kan plasseres hvor som helst på veggen, i nærheten av vasken. Gir deg enkel tilgang til såpe og håndkrem når du trenger det og du slipper å ha sjampoflasker på gulvet i dusjen.

  4. Enkel å rengjøre: Såpedispenser kan enkelt tas ut for rengjøring og deretter settes tilbake i pumpeholderen.

  5. Estetisk tiltalende: Det finnes flere forskjellige farger på selvklebende såpedispenserholdere på beslagonline.no. De kan utfylle innredningen din og gi et stilig helhetsinntrykk til badet eller kjøkkenet.