Leveringsvilkår

Beslag Online tilbyr en rekke forskjellige leveringsalternativer i Norge. Nedenfor viser vi leveringsmetoder med pris, forventet leveringstid og lenker til detaljerte vilkår og betingelser for hver speditør. For å tilby den beste pakkeløsningen og raske leveranser, kan bestillingen sendes i to eller flere pakker. Dette blir da oppgitt i sporingslenken du mottar i leveringsbekreftelsen. Du kan alltid spore forsendelsene dine via avsenders nettsted. Dette gjelder også for bestillinger der deler av bestillingen ikke er på lager og må bestilles fra leverandøren. I disse tilfellene vil du motta flere leveranser. Leveringstiden er basert på produktene/artiklene du har bestilt, i vår nettbutikk viser vi en omtrentlig leveringstid for hvert produkt. Det er leveringstiden som gjelder med mindre annet er oppgitt. Når bestillingen begynner å bli behandlet (vanligvis den første arbeidsdagen etter bestillingen), sendes den eksakte leveringsdatoen via SMS eller e-post.

Henting på postkontor/post i butikk

Uansett om du henter pakken på postkontor eller post i butikk må du ha med deg gyldig ID, samt hentekoden du mottok i din SMS-melding. Når du byr, må begge identifikasjonen vises. Pakken ligger på postkontor eller post i butikk i 14 dager, hvoretter pakken blir returnert til vårt lager. Vi forbeholder oss retten til å debitere kostnadene for levering og håndtering hvis pakken ikke blir samlet inn, les mer om våre salgsbetingelser.

Våre leveringstider og priser

Leveringstidene som er spesifisert hos de respektive rederiene nedenfor gjelder fra å ha mottatt og registrert din bestilling. Detaljer om leveringstidene våre finner du i våre salgsbetingelser. Vi har alltid fri frakt til post i butikk på bestillinger over 500kr.

FedEx - Internasjonalt

Pris: 70kr (Fri frakt for bestillinger over 500Kr)
Leveringstid: 2-5 dager (Når pakken er pakket og levert til speditøren)
For leveranser til postkontor/post i butikk, sendes pakken din til din nærmeste FedEx-representant. Det sendes ut en SMS-varsel med informasjon om hvor / hvordan du henter pakken din.

Spor pakken din

Postnord - Varebrev

Pris: 70Kr (Fri frakt for bestillinger over 500Kr)
Leveringstid: 2-5 dager (Når pakken er pakket og levert til speditøren)
Gjelder bare pakker som veier mindre enn 2 kg og som kan distribueres i mottakerens postkasse.

Spor pakken din