Leveringsvilkår | Beslagonline.no
Velg land
  • 1-3 dages levering
  • 60 dager åpent kjøp
  • Sikre betalinger
Oppdater

Leveringsvilkår

Beslag Online tilbyr en rekke forskjellige leveringsalternativer i Norge. Nedenfor viser vi leveringsmetoder med pris, forventet leveringstid og lenker til detaljerte vilkår og betingelser for hver speditør. For å tilby den beste pakkeløsningen og raske leveranser, kan bestillingen sendes i to eller flere pakker. Dette blir da oppgitt i sporingslenken du mottar i leveringsbekreftelsen. Du kan alltid spore forsendelsene dine via avsenders nettsted. Dette gjelder også for bestillinger der deler av bestillingen ikke er på lager og må bestilles fra leverandøren. I disse tilfellene vil du motta flere leveranser. Leveringstiden er basert på produktene/artiklene du har bestilt, i vår nettbutikk viser vi en omtrentlig leveringstid for hvert produkt. Det er leveringstiden som gjelder med mindre annet er oppgitt. Når bestillingen begynner å bli behandlet (vanligvis den første arbeidsdagen etter bestillingen), sendes den eksakte leveringsdatoen via SMS eller e-post.

Våre leveringstider og priser

Leveringstidene som er spesifisert hos de respektive rederiene nedenfor gjelder fra å ha mottatt og registrert din bestilling. Detaljer om leveringstidene våre finner du i våre salgsbetingelser. Vi har alltid fri frakt til post i butikk på bestillinger over 499kr.

PostNord - Leveringssted

Pris: 69kr (Fri frakt for bestillinger over 499Kr)
Leveringstid: 3-5 dager (Når pakken er pakket og levert til speditøren)
For leveranser til postkontor/post i butikk, sendes til det leveringsstedet du ønsker. Det sendes ut en SMS-varsel med informasjon om hvor/hvordan du henter pakken din.

Spor pakken din

PostNord - Hjemmelevering

Pris: 163kr 
Leveringstid: 3-5 dagar (Når pakken er pakket og levert til speditøren)
Pakken leveres trygt til adressen du oppgir når du foretar kjøpet.

Spor pakken din