Kildesortering - Select Side Eco - Mørkegrå | Beslagonline.no
Kildesortering - Select Side Eco - Mørkegrå i gruppen Oppbevaring / All Oppbevaring / Kildesortering hos Beslag Online (210001314E)
Kildesortering - Select Side Eco - Mørkegrå
IMA

Kildesortering - Select Side Eco - Mørkegrå

210001314E
Select Side Eco er et stilig og fleksibelt kildesorteringssystem som er for hengslede skapdører. kildesorteringssystemet henges sideveis og kan monteres både på venstre og høyre side, avhengig av hvordan skapdøren åpnes. Det er en stabil konstruksjon som kan trekkes helt ut, ved lukking har avfallssystemet dempeskinner som gir en myk lukking.

Select side eco er tilgjengelig i en flatterende størrelse som passer i de fleste skap og hjem, også de med små oppbevaringsplasser.

Kildesorteringssystemet består av to 13-liters beholdere. En avfallsbeholder med håndtak og en beholder for sekker med organisk matavfall. En skillevegg og et lokk er inkludert.

Matavfallsbøtta er en unik beholder for poser med organisk matavfall. Det luftige designet ventilerer vesken og minimerer fuktighet og vond lukt. Beholderne er utstyrt med sammenleggbare håndtak, som gjør den enkel å løfte og bære med seg. De er designet for ulike behov for kildesortering, denne kombinasjonen passer for deg som ønsker å gjøre det enkelt å sortere avfallet ditt.

Beholderne kan også brukes som praktisk oppbevaring til for eksempel toalettpapirruller, rengjøringsmidler eller handleposer. De er enkle å løfte opp for rengjøring. Merk at lokk aldri skal brukes på matavfallsbøtta, da det fremskynder forråtnelsen og fører til vond lukt.
Vis mer
1565 KR
Leveringstid: 
Antall: 
Legg i handlekurven
  • Mål & montering
  • Mer info & pleieråd
  • Anmeldelser
  • Levering & retur