Kildesortering - Cube Basic Eco - Mørkegrå | Beslagonline.no
Kildesortering - Cube Basic Eco - Mørkegrå i gruppen Oppbevaring / All Oppbevaring / Kildesortering hos Beslag Online (for-cube-basic-eco-gra)
Kildesortering - Cube Basic Eco - Mørkegrå
Kildesortering - Cube Basic Eco - Mørkegrå
Kildesortering - Cube Basic Eco - Mørkegrå
Kildesortering - Cube Basic Eco - Mørkegrå
Kildesortering - Cube Basic Eco - Mørkegrå
Kildesortering - Cube Basic Eco - Mørkegrå
Kildesortering - Cube Basic Eco - Mørkegrå
IMA

Kildesortering - Cube Basic Eco - Mørkegrå

1399 - 1919 kr
MONTERINGSVEILEDNING
Velg Skuffe bredde
400 (350mm) 600 (550mm) 800 (750mm)
Vanskelig å bestemme deg?
Bestill dine favoritter og bestem deg i fred.
Du har 60 dager på deg til å returnere produktene dine.

Kampanje

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp:
  • Beskrivelse
  • Cube Basic Eco er et praktisk og stilig avfallssystem som har mange ekstra beholdere og oppbevaringsmuligheter. Avfallssystemet er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, 400, 600 og 800 millimeter og i et trendy mørkegrå design. Dette er en innstegsmodell for kildesortering, passer til alle skuffetyper som har en skuffedybde på 450 millimeter.

   Avfallssystem 400 består av en avfallsbeholder som rommer 13 liter, en matavfallsbeholder som rommer 13 liter, et lokk og en skillevegg.

   Kildesortering 600 består av en avfallsbeholder som rommer 13 liter og en avfallsbeholder som rommer 18 liter. En matavfallsbøtte som rommer 13 liter, den passer til alle forskjellige matavfallsposer, da den har et smart feste i kanten av bøtta. Noe som letter plassering og stabilitet i posen når den fylles med avfall og en vanlig avfallsbøtte som rommer 13 l. To skillevegger og et kompresslokk følger med.

   Kildesortering 800 består av to avfallsbeholdere som rommer 13 liter og en avfallsbeholder som rommer 18 liter. En matavfallsbøtte som rommer 13 liter, den passer til alle forskjellige matavfallsposer, da den har et smart feste i kanten av bøtta. Noe som letter plassering og stabilitet i posen når den fylles med avfall og en vanlig avfallsbøtte som rommer 13 l. To skillevegger og et kompresslokk følger med.

   Kompresslokket er en smart løsning for å sortere plast, slik at plasten ikke går opp, men blir liggende i beholderen.

   Kildesorteringene inkluderer Hero matavfallsbeholder, en unik beholder for poser med organisk matavfall. Det luftige designet ventilerer vesken og minimerer fuktighet og vond lukt. Beholderne er utstyrt med sammenleggbare håndtak, som gjør den enkel å løfte og bære med seg. De er designet for ulike behov for kildesortering, denne kombinasjonen passer for deg som ønsker å gjøre det enkelt å sortere avfallet ditt.

   Beholderne kan også brukes som praktisk oppbevaring til for eksempel toalettpapirruller, vaskemidler eller handleposer. De er enkle å løfte opp for rengjøring. Vær oppmerksom på at lokk aldri skal brukes på matavfallsbøtta da det fremskynder forråtnelsen og fører til vond lukt.
  • Mål & montering
  • Artikkelnr: for-cube-basic-eco-gra
   Lengdet: 404 mm
   Bredde: 350 mm, 555 mm, 755 mm
   Dybde: 310 mm, 400 mm
   Høyde: 305 mm
   Materialer: 85% resirkulert plast
   Utførelse: Mørkegrå
   Modell: Kildesortering
   Stil: Klassisk, Moderne
   Varemerke: IMA
  • Mer info & pleieråd

  • Varemerke - IMA
   IMA er et selskap som produserer lager- og kildesorteringsløsninger, de har vært på markedet i 30 år og har lang erfaring fra markedet både fra et design- og produksjonsperspektiv. Det er viktig for IMA å hjelpe planeten med å skape ny energi, ved å hjelpe folk med å sortere avfallet og vise at alle kan bidra til å gjøre planeten litt bedre.

   Pleieråd

   Tørk av med en ren lett fuktet klut. Unngå rengjøringsmidler da de kan inneholde kjemikalier som påvirker overflaten negativt. Kan også rengjøres med en mikrofiberklut.
  • Anmeldelser
  • Levering & retur

  • Leveringsinformasjon

   Instabox Fossilfri 69 kr
   Gratis frakt på alle bestillinger over 499 kr
   Fullt sporbar pakke, levert til valgfritt pakkeskap innen 2-4 virkedager

   PostNord MyPack Collect 69 kr
   Gratis frakt på alle bestillinger over 499 kr
   Fullt sporbar pakke, levert til valgfritt pakkeskap innen 2-4 virkedager

   Instabox Fossilfri Home 99 kr
   Fullt sporbar pakke, som leveres direkte hjem til deg innen 2-4 virkedager

   PostNord Hjemlevering 99 kr
   Levering 2-4 dager på lagervarer
   Fullt sporbar pakke, som leveres direkte hjem til deg innen 2-4 virkedager

   Vær oppmerksom på at leveringstiden er basert på produktene du har bestilt, på vår nettside vises en omtrentlig leveringstid for hvert produkt. Dette er leveringstiden som gjelder med mindre annet er oppgitt.

   Returinformasjon
   Vi på Beslag Online tilbyr angrerett i 60 dager, gyldig fra dagen du mottok varene dine. Varene må returneres i uendret tilstand for at du som kunde skal få full kreditt. Vi tilbyr ingen gratis retur som en del av vår miljøtenking, det er et returgebyr på 59kr.
Velg land
 • 1-3 dages levering
 • 60 dager åpent kjøp
 • Sikre betalinger
Oppdater