Kildesortering - Select Basic Eco - Mørkegrå | Beslagonline.no
Kildesortering - Select Basic Eco - Mørkegrå i gruppen Oppbevaring / All Oppbevaring / Kildesortering hos Beslag Online (210003441E)
Kildesortering - Select Basic Eco - Mørkegrå
IMA

Kildesortering - Select Basic Eco - Mørkegrå

210003441E
Select Basic Eco er et stilig og praktisk kildesortering med øre tilpasset hengslede dører. Designet er fleksibelt og passer godt inn i mindre hjem med mindre lagringsplass. Kildesorteringet har et praktisk håndtak for enkel uttak fra skapet.

Select Basic Eco inkluderer en avfallsbeholder som rommer 13 l, samt en beholder for organisk matavfall som rommer 13 l. En skillevegg og et lokk følger med.

Matavfallsbeholderen Hero, er en unik beholder for poser med organisk matavfall, det luftige designet ventilerer posen og minimerer fukt og lukt.

Beholderne er utstyrt med sammenleggbare håndtak, som gjør den enkel å løfte og bære med seg. De er designet for ulike behov for kildesortering, denne kombinasjonen passer for deg som ønsker å gjøre det enkelt å sortere avfallet ditt.

Beholderne kan også brukes som praktisk oppbevaring til for eksempel toalettpapirruller, rengjøringsmidler eller handleposer. De er enkle å løfte opp for rengjøring. Merk at lokk aldri skal brukes på matavfallsbøtta, da det fremskynder forråtnelsen og fører til vond lukt. Matavfallsbøtta Hero passer til alle matavfallsposer i Sverige.
Vis mer
985 KR
Leveringstid: 
Antall: 
Legg i handlekurven
  • Mål & montering
  • Mer info & pleieråd
  • Anmeldelser
  • Levering & retur