Nyheter - Moderne dørhåndtak og dørstoppere | Beslagonline.no
NEW - Helix Stripe!

NEW - Helix Stripe!

Nyhetene i Helix Stripe består av håndtak, knotter, dørhåndtak og dørstoppere. Stripe-serien har en ribbet overflate som skaper eksklusivitet. Kjøp nyheten i dag!


NYHET - HELIX STRIPE! EKSKLUSIVE SERIER MED RIBETT HÅNDTAK OG KNAPPER

En ny serie ble nylig lansert. Helix Stripe, en utvidelse av den populære Helix-serien.


Helix Stripe består av nye håndtak, knotter, dørhåndtak og dørstoppere. Helix Stripe-serien er laget av aluminium med ribbet overflate som skaper en solid følelse av kvalitet og eksklusivitet. Med sin riflede struktur er de nye beslagene veldig enkle å gripe.


Splitter nytt for Helix-serien er Door Stop. En fin måte å beskytte innvendige dører og vegger på, og med denne nyheten kan du nå matche dørstoppene dine med helix-dørhåndtakene. Helix Stripes dørstopp er montert på gulvet og både en smart funksjon og en stilig interiørdetalj for hjemmet.


Dette er en serie som består av flere varianter og størrelser som gjør det enkelt å lage en rød tråd med alle detaljene dine i hjemmet ditt. Perfekt for kjøkkendørene dine og fungerer like bra på kommoden din på badet. Match knottene dine på toalettet med dørhåndtaket, og plasser et dørstopp i samme stil som beskytter veggene og dørene. Det er de små detaljene som gjør den store forskjellen, Helix Stripe hjelper deg med å skape den samme følelsen i hele hjemmet ditt.


Serien er tilgjengelig i 4 forskjellige versjoner:


SJEKK UT NOEN AV NYHETENE HER:
Håndtak Helix Stripe/Bakplate - 160mm - Rustfritt Stål Finish
299 KR
Dørstopper Helix Stripe - Messing
Dørstopper Helix Stripe - Messing
Beslag Design
Finnes i flere utførelser
309 KR
POPULAR
Dørhåndtak Helix 200 Stripe - Skandinavisk Standard - Sort
Dørhåndtak Helix 200 Stripe - Skandinavisk Standard - Sort
Beslag Design
Finnes i flere utførelser
1119 KR
Knott T Helix Stripe - Antikk Bronse
Knott T Helix Stripe - Antikk Bronse
Beslag Design
Finnes i flere utførelser
169 KR

Mer inspiration

Pusse opp IKEAs barnekjøkken - IKEA hack

Pusse opp IKEAs barnekjøkken - IKEA hack

Kløer også de kreative fingrene dine og får du lyst til å pusse opp barnas IKEA-kjøkken?

Det er både enkelt og morsomt å pusse opp barnas leker. Gjør dette til ditt felles prosjekt, velg farger og beslag sammen med barna, eller hvorfor ikke velge farger etter hva som passer på deres barnerom for å skape en fin helhet og harmoni? Eller du velger farger og beslag som går i samme nyanse som ditt virkelige kjøkken. – For så å kunne sosialisere og lage mat sammen i hjertet av huset, kjøkkenet.
Quick Fix - Bytt håndtak på IKEAs barnekjøkken

Quick Fix - Bytt håndtak på IKEAs barnekjøkken

Har du lyst til å piffe opp barnas IKEA-kjøkken, men har ikke tid eller interesse for å fikse og donere for mye? Da har vi løsningen for deg! En perfekt quick fix for de som ønsker en rask og smidig endring! Et veldig kjapt IKEA Hack for å friske opp barnerommet.

Et prisvennlig alternativ for lommeboken, men som likevel utgjør en stor forskjell. Gi IKEA barnekjøkkenet en oppfriskning på bare noen få minutter. Skap en unik forandring og gi lekekjøkkenet et helt nytt utseende.

- Bli med oss ​​så viser vi deg hvordan!