Ny lov - Alle husstander må ha kildesortering | Beslagonline
Ny lov - Alle husstander må ha kildesortering!

Ny lov - Alle husstander må ha kildesortering!

Sverige har lenge vært et forbilde når det gjelder å ta vare på matsvinn, sortering og gjenvinning. Nå har hele verden innsett hvor viktig det er, og ulike former for krav og lovgivning blir utarbeidet. Innen 2023 må alle EU-land ta vare på og samle matavfallet i henhold til loven. Hos oss finner du en rekke kildesorteringsløsninger som gjør det enkelt å sortere søpla på kjøkkenet. Vi har også løsningen som kan brukes over hele Europa!

 

HERO - Alle vil trenge i nær fremtid

I 2023 vil en ny lov tre i kraft som betyr at alle husholdninger må ta seg av og samle matavfallet. Hero er en beholder som spesialiserer seg på innsamling av matavfall og er en praktisk og smart løsning for alle husholdninger i Europa. Beholderen kan brukes sammen med alle forskjellige typer poser, noe som betyr at beholderen fungerer i alle land. Utformingen gjør det mulig å plassere beholderen i nesten alle kjøkkenskuffer og skap. Den luftige designen ventilerer hele posen og minimerer fuktighet og dårlig lukt. Nedbrytning starter ikke så lenge beholderen er fullstendig ventilert, noe som resulterer i at posen blir tørr. Beholderen er utstyrt med et sammenleggbart håndtak som gjør det enkelt og enkelt å flytte beholderen.Beslag Designs avfallsbeholdere er laget i Sverige av 85% resirkulert plast

Fordelene med resirkulert plast:
- Opptil 80% mindre energiforbruk sammenlignet med bruk av nyprodusert plast.
- Mindre råvarer må brukes.
- Redusert klimapåvirkning. Hvert tonn resirkulert plast som gjenbrukes, kan redusere karbondioksidutslipp med opptil 3 tonn sammenlignet med å produsere ny plast.


Søppel sorteringsbeholder for enkel kildesortering

Vil du ha et organisert kjøkken og tips om hvilken kildesortering som passer til kjøkkenet ditt?
Ulike størrelser og typer avfallssorteringsbeholdere lar deg lage en løsning som passer dine behov. Kildesortering er en av de viktigste innsatsene vi gjør for vårt miljø hjemme til daglig. Vi har smarte lagringsløsninger som kan gjøre kildesortering både jevn og attraktiv. Se vår guide nedenfor for avfallssorteringsbeholdere for skap og skuffer.


Søppel sorteringsbeholder for skap


✔️ En enklere design med skinner i sølv

✔️ Moderne design, mørk grå, samme farge som skuffene✔️ Moderne design, mørk grå, samme farge som skuffene
✔️ Monteres med en skrue på gulvet i skapet✔️ Monteres med en skrue på gulvet i skapet
✔️ Monteres med en skrue på siden av skapet✔️ Benstativet gir veldig stabil konstruksjon og tåler tunge vekter✔️ Sidestativet gir veldig stabil konstruksjon og tåler tunge vekter


✔️ Myklukking✔️ Myklukking


Søppel sorteringsbeholder for uttrekkbare skuffer


✔️ 4-6 skuffer som med skillevegger kan gi flere separate mellomrom for sortering.✔️ 2-6 skuffer som med skillevegger kan gi ekstra separate mellomrom for sortering.✔️ 2-6 skuffer som med skillevegger kan gi ekstra separate mellomrom for sortering.
✔️ Passer til skuff i skapbredde; 600 & 800mm.✔️ Passer til skuff i skapbredde; 400, 600 og 800mm.
✔️ Passer til skuff i skapbredde; 400, 600 og 800 mm.

✔️ Rammen henges på skuffesidene og festes lett til skuffefronten med en skrue.✔️ Sideplatene er festet til bunnen av esken med en skrue. Rammen festes enkelt til skuffefronten med en skrue.✔️ Rammen henges på skuffesidene og festes lett til skuffefronten med en skrue.
✔️ Matavfallsspann Hero inkludert i alle størrelser.✔️ Matavfallsspann Hero inkludert i alle størrelser.✔️ Matavfallsspann er ikke inkludert. 

Mer inspiration

Pusse opp IKEAs barnekjøkken - IKEA hack

Pusse opp IKEAs barnekjøkken - IKEA hack

Kløer også de kreative fingrene dine og får du lyst til å pusse opp barnas IKEA-kjøkken?

Det er både enkelt og morsomt å pusse opp barnas leker. Gjør dette til ditt felles prosjekt, velg farger og beslag sammen med barna, eller hvorfor ikke velge farger etter hva som passer på deres barnerom for å skape en fin helhet og harmoni? Eller du velger farger og beslag som går i samme nyanse som ditt virkelige kjøkken. – For så å kunne sosialisere og lage mat sammen i hjertet av huset, kjøkkenet.
Quick Fix - Bytt håndtak på IKEAs barnekjøkken

Quick Fix - Bytt håndtak på IKEAs barnekjøkken

Har du lyst til å piffe opp barnas IKEA-kjøkken, men har ikke tid eller interesse for å fikse og donere for mye? Da har vi løsningen for deg! En perfekt quick fix for de som ønsker en rask og smidig endring! Et veldig kjapt IKEA Hack for å friske opp barnerommet.

Et prisvennlig alternativ for lommeboken, men som likevel utgjør en stor forskjell. Gi IKEA barnekjøkkenet en oppfriskning på bare noen få minutter. Skap en unik forandring og gi lekekjøkkenet et helt nytt utseende.

- Bli med oss ​​så viser vi deg hvordan!