Håndtak & knotter - Beslag til hjemmet | Beslagonline.no
INSPIRASJON

Posts tagged with "samarbeid"

Velkommen til vår inspirasjonsside! Her gir vi deg råd om de siste trendene innen håndtak, knotter, dørhåndtak og baderomstilbehør. Vår inspirasjonsside streber etter å tilby deg en blanding av de nyeste trendene for vedlikeholdsråd og veiledninger, for eksempel hvordan du monterer dine nye håndtak på kjøkkendørene. Disse små detaljene kan utgjøre en stor forskjell i hjemmet ditt eller på møblene dine, og vi er her for å gi deg inspirasjon, veiledning og ideer for å forvandle rommene dine.
Hjemme hos: @alexandra.lofgrens

Hjemme hos: @alexandra.lofgrens

Alexandra bor i et renovert hus, bygget i 1923 litt utenfor Gøteborg. Huset kjøpte dem i nedslitt stand og har renovert det i 3 år.
Hagen var også i en svært nedslitt tilstand som er et prosjekt de har startet. Å ha prosjekter på gang hele tiden er noe hun absolutt elsker!
Hjemme hos: @linn_viken

Hjemme hos: @linn_viken

Linn er en norsk designer og hun jobber også med sine sosiale medier, som hun startet for fire år siden med fokus på interiør. Hun bor i en liten by i Norge i et gammelt hus som ble bygget i 1969 sammen med sin 1 år gamle sønn og 12 år gamle datter.
Hjemme hos: @a.i.interior

Hjemme hos: @a.i.interior

Hos Anita finner du vakre bilder og ruller med detaljer og blomsterkomposisjoner i fokus.
Hennes interesse for interiørdesign og detaljer sier hun alltid har vært der. Faren hennes er snekker i bunn og grunn, så de har alltid hatt det som en felles interesse!
Hjemme hos: @mathildasinterior

Hjemme hos: @mathildasinterior

Kom hjem til Mathilda!
Hun driver instagramkontoen @mathildasinterior
Mathilda, 30, bor sammen med sin partner og to barn på en liten gård utenfor Hässleholm i Skåne. De kjøpte gården med ideen om å totalrenovere huset, men de endte opp med å rive alt og bygge det opp igjen, bit for bit, og de har fortsatt mye igjen!
ARTIKKEL 1 4.1 2 3 4  Neste »  | Vis alle