Tre med Tre - Trend for interiørdesign 2021 | Beslagonline
Tre med Tre - Trend for interiørdesign

Tre med Tre - Trend for interiørdesign

Vi er et par måneder inn i det nye året, et nytt år som, i likhet med mange andre, innbyr til forandring og en ny start. Filosofien vår hos Beslag Online er at det ikke krever mye å verken få en ny start eller gjøre en endring, men hva slags endring bør du investere i? Det er nesten den vanskeligste delen, la oss gjøre det litt lettere for deg.Inspirasjon fra naturen


I år har vi gjort en trendundersøkelse og med hjelp av interiørdesigner Caisa Leifsdotter. Caisa er basert i København, Danmark, hvor hun har sitt eget designstudio - Caisa Leifsdotter Design Studio. Med en kreativ tilnærming kombinerer Caisa funksjon med utseende og bruker gjerne historiske og arkitektoniske elementer.

- Jeg ELSKER årgang og ser alltid et stort potensial i å gi nytt liv til noe gammelt. Det er så mange enkle triks å bruke for å gi eldre møbler en ny funksjon eller et nytt utseende. Mange eldre møbler er laget av fantastiske materialer, det er synd å erstatte dem og ikke la dem leve på bare fordi trender endrer seg. Et bytte av håndtak eller knotter kan gjøre bare endringen som gjør at en kommode eller kjøkkendører kan leve videre, sier Caisa.

De neste ukene vil vi dele noen av trendforskningen som Caisa har utviklet sammen med Beslag Online. Først ut er trenden der vi henter inspirasjon fra naturen og er en trend som er viktig for skandinavisk modernisme. Vi kaller det "Tre med tre".

- Å bruke materialer som har et naturlig mønster skaper et levende miljø. Å kombinere forskjellige tresorter er ikke noe å være redd for, det skaper et mykt og herlig miljø. La tre være den røde tråden. Ulike tresorter med blandet korn skaper et unikt miljø, ingen knott eller håndtak er det samme.

Modernisme er en klar inspirasjonskilde for dagens interiørdesigntrender. Det uttrykkes gjennom våre strippede miljøer og geometrisk arkitektur. Stilen som kom i 1920-årene betydde at arkitekturen skiftet fokus fra dekorative og utsmykkede fasader til fokus på funksjonalitet, som også spredte seg til interiøret. Det skandinaviske preget på denne stilen er materialvalgene. Å bruke naturlige materialer og bare tre som et supplement til et skrelt miljø gir et mykt inntrykk blant hardt og skrelt.

 

Råd om vedlikehold av trehåndtak og knotter i tre

Tre er et levende materiale og kan variere både i farge og struktur, siden alle trær er helt unike, har hvert produkt fra treet også sitt eget design. Du kan derfor aldri finne strukturen og kornet som er helt identisk med et annet håndtak, noe som gjør trehåndtakene og knottene våre i tre så unike. Materialet er holdbart og takknemlig når det formes til håndtak og bare blir vakrere med årene. Alle trehåndtak og treknotter er designet i skandinavisk tresorter.

De fleste av treproduktene våre er lakkerte og bør derfor ikke rengjøres med noe sterkt vaskemiddel, men det er tilstrekkelig å tørke av håndtakene eller knottene med en fuktig klut. Vi har også beslag i ubehandlet tre og da er det nok å tørke av med en tørr klut. Hvis treet har blitt skittent, kan det slipes med fint sandpapir, og lettere skitt kan vanligvis fjernes med et vanlig viskelær.Caisas utvalgte favoritter av våre trehåndtak og knotter:

POPULAR
Håndtak Tuba - 128mm - Eik
Vonsild
Finnes i flere lengder
149 KR
Håndtak A11 - 96mm - Bøk
Vonsild
Laget av tre
39 KR
Knott Brutus - Valnøtt
Knott Brutus - Valnøtt
Vonsild
Finnes i flere utførelser
99 KR
Knott Olympia - Sort
Knott Olympia - Sort
Knott Olympia - Sort
Vonsild
Finnes i flere utførelser
129 KR

Mer inspiration

Pusse opp IKEAs barnekjøkken - IKEA hack

Pusse opp IKEAs barnekjøkken - IKEA hack

Kløer også de kreative fingrene dine og får du lyst til å pusse opp barnas IKEA-kjøkken?

Det er både enkelt og morsomt å pusse opp barnas leker. Gjør dette til ditt felles prosjekt, velg farger og beslag sammen med barna, eller hvorfor ikke velge farger etter hva som passer på deres barnerom for å skape en fin helhet og harmoni? Eller du velger farger og beslag som går i samme nyanse som ditt virkelige kjøkken. – For så å kunne sosialisere og lage mat sammen i hjertet av huset, kjøkkenet.
Quick Fix - Bytt håndtak på IKEAs barnekjøkken

Quick Fix - Bytt håndtak på IKEAs barnekjøkken

Har du lyst til å piffe opp barnas IKEA-kjøkken, men har ikke tid eller interesse for å fikse og donere for mye? Da har vi løsningen for deg! En perfekt quick fix for de som ønsker en rask og smidig endring! Et veldig kjapt IKEA Hack for å friske opp barnerommet.

Et prisvennlig alternativ for lommeboken, men som likevel utgjør en stor forskjell. Gi IKEA barnekjøkkenet en oppfriskning på bare noen få minutter. Skap en unik forandring og gi lekekjøkkenet et helt nytt utseende.

- Bli med oss ​​så viser vi deg hvordan!