Tre med Tre - Trend for interiørdesign 2021 | Beslagonline
Tre med Tre - Trend for interiørdesign

Tre med Tre - Trend for interiørdesign

Vi er et par måneder inn i det nye året, et nytt år som, i likhet med mange andre, innbyr til forandring og en ny start. Filosofien vår hos Beslag Online er at det ikke krever mye å verken få en ny start eller gjøre en endring, men hva slags endring bør du investere i? Det er nesten den vanskeligste delen, la oss gjøre det litt lettere for deg.Inspirasjon fra naturen


I år har vi gjort en trendundersøkelse og med hjelp av interiørdesigner Caisa Leifsdotter. Caisa er basert i København, Danmark, hvor hun har sitt eget designstudio - Caisa Leifsdotter Design Studio. Med en kreativ tilnærming kombinerer Caisa funksjon med utseende og bruker gjerne historiske og arkitektoniske elementer.

- Jeg ELSKER årgang og ser alltid et stort potensial i å gi nytt liv til noe gammelt. Det er så mange enkle triks å bruke for å gi eldre møbler en ny funksjon eller et nytt utseende. Mange eldre møbler er laget av fantastiske materialer, det er synd å erstatte dem og ikke la dem leve på bare fordi trender endrer seg. Et bytte av håndtak eller knotter kan gjøre bare endringen som gjør at en kommode eller kjøkkendører kan leve videre, sier Caisa.

De neste ukene vil vi dele noen av trendforskningen som Caisa har utviklet sammen med Beslag Online. Først ut er trenden der vi henter inspirasjon fra naturen og er en trend som er viktig for skandinavisk modernisme. Vi kaller det "Tre med tre".

- Å bruke materialer som har et naturlig mønster skaper et levende miljø. Å kombinere forskjellige tresorter er ikke noe å være redd for, det skaper et mykt og herlig miljø. La tre være den røde tråden. Ulike tresorter med blandet korn skaper et unikt miljø, ingen knott eller håndtak er det samme.

Modernisme er en klar inspirasjonskilde for dagens interiørdesigntrender. Det uttrykkes gjennom våre strippede miljøer og geometrisk arkitektur. Stilen som kom i 1920-årene betydde at arkitekturen skiftet fokus fra dekorative og utsmykkede fasader til fokus på funksjonalitet, som også spredte seg til interiøret. Det skandinaviske preget på denne stilen er materialvalgene. Å bruke naturlige materialer og bare tre som et supplement til et skrelt miljø gir et mykt inntrykk blant hardt og skrelt.

 

Råd om vedlikehold av trehåndtak og knotter i tre

Tre er et levende materiale og kan variere både i farge og struktur, siden alle trær er helt unike, har hvert produkt fra treet også sitt eget design. Du kan derfor aldri finne strukturen og kornet som er helt identisk med et annet håndtak, noe som gjør trehåndtakene og knottene våre i tre så unike. Materialet er holdbart og takknemlig når det formes til håndtak og bare blir vakrere med årene. Alle trehåndtak og treknotter er designet i skandinavisk tresorter.

De fleste av treproduktene våre er lakkerte og bør derfor ikke rengjøres med noe sterkt vaskemiddel, men det er tilstrekkelig å tørke av håndtakene eller knottene med en fuktig klut. Vi har også beslag i ubehandlet tre og da er det nok å tørke av med en tørr klut. Hvis treet har blitt skittent, kan det slipes med fint sandpapir, og lettere skitt kan vanligvis fjernes med et vanlig viskelær.Caisas utvalgte favoritter av våre trehåndtak og knotter:

15
POPULAR
Håndtak Tuba - 128mm - Eik
Vonsild
Finnes i flere lengder
136 kr 159 kr
15
Håndtak A11 - 96mm - Bøk
Vonsild
Laget av tre
39 kr 45 kr
15
Knott Brutus - Valnøtt
Knott Brutus - Valnøtt
Knott Brutus - Valnøtt
Vonsild
Finnes i flere utførelser
101 kr 119 kr
15
Knott Olympia - Sort
Knott Olympia - Sort
Knott Olympia - Sort
Vonsild
Finnes i flere utførelser
127 kr 149 kr

Mer inspiration

Inspirasjon til et landlig kjøkken

Inspirasjon til et landlig kjøkken

Landlige kjøkken har evnen til å skape en følelse av varme og nostalgi når du tråkker over terskelen. Vi har samlet våre beste tips og råd for å lage et landlig kjøkken med utvalgte detaljer som vil gi deg et kjøkken å skape minner i.
Inspirasjon - Barnerom

Inspirasjon - Barnerom

Hva bør man tenke på når man innreder et barnerom? Mange ønsker å oppnå en koselig, hyggelig og lekevennlig atmosfære for barnet. Hvordan oppnår man det? Nedenfor har vi samlet noen tips om hvordan du enkelt kan piffe opp med små innredningstips som hjelper deg når du skal innrede barnerommet. Vi gir råd om alt fra farger til knotter, kroker og håndtak - det er med små midler man skaper den store forskjellen!

Det er viktig å skape et barnerom som er praktisk og lekevennlig samtidig som det gir rom for avslapning og hvile for barnet, men selvfølgelig er det morsommere hvis det også er pent å se på!
Velg land
  • 1-3 dages levering
  • 60 dager åpent kjøp
  • Sikre betalinger
Oppdater