Lyse nyanser og bohem chic - Interiør design trend | Beslagonline
Lyse nyanser og bohem chic - Interiør design trend

Lyse nyanser og bohem chic - Interiør design trend

Vi er midt på sommeren og mange av oss nyter ferien. Mange av oss har også spennende prosjekter å takle i løpet av ferien. Er du en av dem som vil ordne hjemme om sommeren? Enten hjemme eller kanskje i den herlige sommerhuset? Da kan dette være noe for deg!"Scandi-Cali" - lyse nyanser og bohemsk chic


I løpet av året gjennomførte vi en trendundersøkelse sammen med interiørdesigner Caisa Lefisdotter og vil nå presentere vår siste interiørdesigntrend for 2021. Caisa holder til i København, Danmark, hvor hun har sitt eget designstudio - Caia Leifsdotter Design studio. Med en kreativ tilnærming kombinerer Caisa funksjon med utseende og bruker gjerne historiske og arkitektoniske elementer.

Den siste trenden som vi utviklet sammen med Caisa Leifsdotter kaller vi "Scandi-Cali". En blanding av skandinavisk minimalisme og den boheme og elegante følelsen fra California. Den består av dempede toner og gir et lett og klassisk inntrykk med mye naturlig materiale. Betydelig for trenden er en kombinasjon av dempede toner og forskjellige materialer med en blandet struktur.

-Dempede og bleke toner utstråler sommer og en landlig følelse. Myke og nesten litt skitne toner kan blandes, akkurat slik du vil ha det. Disse nyanser sammen med følelsen av at naturlige materialer formidler skaper et fantastisk sommermiljø, en perfekt stil å adoptere for deg som skal gjøre om hytta i sommer. Små endringer og oppdateringer trenger ikke å ødelegge den fantastiske følelsen som mange hytter har, det trenger ikke en totalrenovering men endring av små detaljer som kjøkkenhåndtak eller møbelknotter  kan virkelig gi et enormt løft, sier Caisa.

Skandinavisk minimalisme er en av årets store interiørdesigntrender. En trend som er enkel og tidløs. Stilen i kombinasjon med naturlige og solblekte nyanser er en stil som passer perfekt til sommerhuset og andre utendørs prosjekter. Lag en naturlig base med solblekte og beroligende toner og kombiner den med stilige og tidløse detaljer. Disse fargene passer veldig bra til håndtak i messing, krom og svart.

 Caisas utvalgte favoritter av knopper som passer perfekt til trenden "Scandi-Cali":

RETRO
Knott 5320 - Matt Sort
Knott 5320 - Matt Sort
Knott 5320 - Matt Sort
Beslag Design
Finnes i flere utførelser
115 KR
RETRO
Knott 5320 - Forniklet
Knott 5320 - Forniklet
Knott 5320 - Forniklet
Beslag Design
Finnes i flere utførelser
89 KR
Knott T Graf Mini - Rustfritt Stål Finish
Knott T Graf Mini - Rustfritt Stål Finish
Knott T Graf Mini - Rustfritt Stål Finish
Viefe
Finnes i flere utførelser
109 KR

Mer inspiration

Pusse opp IKEAs barnekjøkken - IKEA hack

Pusse opp IKEAs barnekjøkken - IKEA hack

Kløer også de kreative fingrene dine og får du lyst til å pusse opp barnas IKEA-kjøkken?

Det er både enkelt og morsomt å pusse opp barnas leker. Gjør dette til ditt felles prosjekt, velg farger og beslag sammen med barna, eller hvorfor ikke velge farger etter hva som passer på deres barnerom for å skape en fin helhet og harmoni? Eller du velger farger og beslag som går i samme nyanse som ditt virkelige kjøkken. – For så å kunne sosialisere og lage mat sammen i hjertet av huset, kjøkkenet.
Quick Fix - Bytt håndtak på IKEAs barnekjøkken

Quick Fix - Bytt håndtak på IKEAs barnekjøkken

Har du lyst til å piffe opp barnas IKEA-kjøkken, men har ikke tid eller interesse for å fikse og donere for mye? Da har vi løsningen for deg! En perfekt quick fix for de som ønsker en rask og smidig endring! Et veldig kjapt IKEA Hack for å friske opp barnerommet.

Et prisvennlig alternativ for lommeboken, men som likevel utgjør en stor forskjell. Gi IKEA barnekjøkkenet en oppfriskning på bare noen få minutter. Skap en unik forandring og gi lekekjøkkenet et helt nytt utseende.

- Bli med oss ​​så viser vi deg hvordan!