Lyse nyanser og bohem chic - Interiør design trend | Beslagonline
Lyse nyanser og bohem chic - Interiør design trend

Lyse nyanser og bohem chic - Interiør design trend

Vi er midt på sommeren og mange av oss nyter ferien. Mange av oss har også spennende prosjekter å takle i løpet av ferien. Er du en av dem som vil ordne hjemme om sommeren? Enten hjemme eller kanskje i den herlige sommerhuset? Da kan dette være noe for deg!"Scandi-Cali" - lyse nyanser og bohemsk chic


I løpet av året gjennomførte vi en trendundersøkelse sammen med interiørdesigner Caisa Lefisdotter og vil nå presentere vår siste interiørdesigntrend for 2021. Caisa holder til i København, Danmark, hvor hun har sitt eget designstudio - Caia Leifsdotter Design studio. Med en kreativ tilnærming kombinerer Caisa funksjon med utseende og bruker gjerne historiske og arkitektoniske elementer.

Den siste trenden som vi utviklet sammen med Caisa Leifsdotter kaller vi "Scandi-Cali". En blanding av skandinavisk minimalisme og den boheme og elegante følelsen fra California. Den består av dempede toner og gir et lett og klassisk inntrykk med mye naturlig materiale. Betydelig for trenden er en kombinasjon av dempede toner og forskjellige materialer med en blandet struktur.

-Dempede og bleke toner utstråler sommer og en landlig følelse. Myke og nesten litt skitne toner kan blandes, akkurat slik du vil ha det. Disse nyanser sammen med følelsen av at naturlige materialer formidler skaper et fantastisk sommermiljø, en perfekt stil å adoptere for deg som skal gjøre om hytta i sommer. Små endringer og oppdateringer trenger ikke å ødelegge den fantastiske følelsen som mange hytter har, det trenger ikke en totalrenovering men endring av små detaljer som kjøkkenhåndtak eller møbelknotter  kan virkelig gi et enormt løft, sier Caisa.

Skandinavisk minimalisme er en av årets store interiørdesigntrender. En trend som er enkel og tidløs. Stilen i kombinasjon med naturlige og solblekte nyanser er en stil som passer perfekt til sommerhuset og andre utendørs prosjekter. Lag en naturlig base med solblekte og beroligende toner og kombiner den med stilige og tidløse detaljer. Disse fargene passer veldig bra til håndtak i messing, krom og svart.

 Caisas utvalgte favoritter av knopper som passer perfekt til trenden "Scandi-Cali":

RETRO
Knott 5320 - Forniklet
Knott 5320 - Forniklet
Knott 5320 - Forniklet
Beslag Design
Finnes i flere utførelser
109 kr
Knott T Graf Mini - Rustfritt Stål Finish
Knott T Graf Mini - Rustfritt Stål Finish
Knott T Graf Mini - Rustfritt Stål Finish
Viefe
Finnes i flere utførelser
119 kr

Mer inspiration

Skuffeinteriør til kjøkkenskuffene dine

Skuffeinteriør til kjøkkenskuffene dine

Opplev hvordan fleksible skuffemøbler hjelper deg med å organisere kjøkkenskuffene dine og skape orden på kjøkkenet. Les våre beste tips om hvordan du optimaliserer oppbevaringen i kjøkkenet med smart skuffedesign og luksuriøse filttepper.
Medisinskap & smart oppbevaring for rengjøringsskap

Medisinskap & smart oppbevaring for rengjøringsskap


Hva er det aller viktigste i et hjem? For mange av oss er det å ha et hjem som er koselig, fredelig og harmoniskt. Men også trygt og sikkert for hele familien.

Og hvordan oppnår du det? Et velorganisert hjem der alt har sin plass er nøkkelen til en god balanse hjemme. La oss gjøre det enkelt for deg med god og sikker oppbevaring som sparer både tid og energi i hverdagen. I vårt utvalg finner du städskåpsinredning og medisinskap som hjelper deg med å skape et organisert og trygt hjem.
Velg land
  • 1-3 dages levering
  • 60 dager åpent kjøp
  • Sikre betalinger
Oppdater