Klar pastell - dekorere med tone i tone - Innredningstrender 2021
Innredningstrender - Klara pasteller

Innredningstrender - Klara pasteller

Vi fortsetter med vår trendforskning som vi har gjort sammen med interiørdesigner Caisa Leifsdotter. Nå ser vi tilbake samtidig som vi ser inn i fremtiden og ser på dagens trender.

 

Lett, lyst & fargerikt

Vi fortsetter med vår trendforskning som vi har gjort sammen med interiørdesign Caisa Leifsdotter. Nå ser vi tilbake samtidig som vi ser inn i fremtiden og ser på dagens trender.

Akkurat som vi kan se på dagens måte, er det en viss stil fra en tid som har kommet tilbake, sier Caisa. Trendene fra 90-tallet er superhete igjen, vi ser dette ikke bare i det vi har på oss, men også hvordan vi pynter. 90-tallet er tilbake med lyse pasteller og lyse nyanser av tre.

- Hjemmet skal være lett, lyst, fargerikt og leken. Jeg vil si at det er stikkordet for denne trenden. Våge å invitere de klønete formene som levde fritt på 90-tallet og la dem ta over hjemmet. Match hjemmeinnredningen i nydelige pastellfarger og la dem gjerne gå tone i tone med hverandre. Det kan ALDRI være for mye farge, det er bare å finne balansen, og da er det lettere hvis du sørger for at fargetonene stemmer overens med hverandre. Det er bevist at vi har det bra når vi omgir oss med farger. Så hvorfor ikke sørge for at hjemmet ditt er omgitt av nettopp det. Tør å velge noe annet enn håndtak og knotter i krom eller medium og velg håndtak som går i samme tone som dørene dine. Å ha farge på kjøkkenet er supertrendy akkurat nå, og å la 90-tallet gjenspeiles i valg av håndtak er akkurat nå ifølge Caisa.

Beslag Design har sammen med ToniTon utviklet en samling håndtak og knotter i forskjellige toner og nyanser som passer perfekt til hverandre, uavhengig av hvordan du kombinerer dem. De seks forskjellige palettene er nøye designet for å vare over tid og passer inn i alle typer interiører, og hvor perfekt er det at det er supertrendy akkurat nå å inkludere mer farger i hjemmene våre?

 Se Caisas utvalgte favoritter av Toniton: 

Toniton Hide Håndtak - 120mm - Creme
Toniton x Beslag Design
Finnes i flere lengder
169 KR
Toniton Hide Håndtak - 120mm - Gul
Toniton x Beslag Design
Finnes i flere lengder
169 KR
Toniton Key Knott - Grønn
Toniton Key Knott - Grønn
Toniton Key Knott - Grønn
Toniton x Beslag Design
Finnes i flere utførelser
179 KR
Toniton Thread Håndtak - Creme
Toniton Thread Håndtak - Creme
Toniton Thread Håndtak - Creme
Toniton x Beslag Design
Finnes i flere utførelser
219 KR

Mer inspiration

Pusse opp IKEAs barnekjøkken - IKEA hack

Pusse opp IKEAs barnekjøkken - IKEA hack

Kløer også de kreative fingrene dine og får du lyst til å pusse opp barnas IKEA-kjøkken?

Det er både enkelt og morsomt å pusse opp barnas leker. Gjør dette til ditt felles prosjekt, velg farger og beslag sammen med barna, eller hvorfor ikke velge farger etter hva som passer på deres barnerom for å skape en fin helhet og harmoni? Eller du velger farger og beslag som går i samme nyanse som ditt virkelige kjøkken. – For så å kunne sosialisere og lage mat sammen i hjertet av huset, kjøkkenet.
Quick Fix - Bytt håndtak på IKEAs barnekjøkken

Quick Fix - Bytt håndtak på IKEAs barnekjøkken

Har du lyst til å piffe opp barnas IKEA-kjøkken, men har ikke tid eller interesse for å fikse og donere for mye? Da har vi løsningen for deg! En perfekt quick fix for de som ønsker en rask og smidig endring! Et veldig kjapt IKEA Hack for å friske opp barnerommet.

Et prisvennlig alternativ for lommeboken, men som likevel utgjør en stor forskjell. Gi IKEA barnekjøkkenet en oppfriskning på bare noen få minutter. Skap en unik forandring og gi lekekjøkkenet et helt nytt utseende.

- Bli med oss ​​så viser vi deg hvordan!