Klar pastell - dekorere med tone i tone - Innredningstrender 2021
Innredningstrender - Klara pasteller

Innredningstrender - Klara pasteller

Vi fortsetter med vår trendforskning som vi har gjort sammen med interiørdesigner Caisa Leifsdotter. Nå ser vi tilbake samtidig som vi ser inn i fremtiden og ser på dagens trender.

 

Lett, lyst & fargerikt

Vi fortsetter med vår trendforskning som vi har gjort sammen med interiørdesign Caisa Leifsdotter. Nå ser vi tilbake samtidig som vi ser inn i fremtiden og ser på dagens trender.

Akkurat som vi kan se på dagens måte, er det en viss stil fra en tid som har kommet tilbake, sier Caisa. Trendene fra 90-tallet er superhete igjen, vi ser dette ikke bare i det vi har på oss, men også hvordan vi pynter. 90-tallet er tilbake med lyse pasteller og lyse nyanser av tre.

- Hjemmet skal være lett, lyst, fargerikt og leken. Jeg vil si at det er stikkordet for denne trenden. Våge å invitere de klønete formene som levde fritt på 90-tallet og la dem ta over hjemmet. Match hjemmeinnredningen i nydelige pastellfarger og la dem gjerne gå tone i tone med hverandre. Det kan ALDRI være for mye farge, det er bare å finne balansen, og da er det lettere hvis du sørger for at fargetonene stemmer overens med hverandre. Det er bevist at vi har det bra når vi omgir oss med farger. Så hvorfor ikke sørge for at hjemmet ditt er omgitt av nettopp det. Tør å velge noe annet enn håndtak og knotter i krom eller medium og velg håndtak som går i samme tone som dørene dine. Å ha farge på kjøkkenet er supertrendy akkurat nå, og å la 90-tallet gjenspeiles i valg av håndtak er akkurat nå ifølge Caisa.

Beslag Design har sammen med ToniTon utviklet en samling håndtak og knotter i forskjellige toner og nyanser som passer perfekt til hverandre, uavhengig av hvordan du kombinerer dem. De seks forskjellige palettene er nøye designet for å vare over tid og passer inn i alle typer interiører, og hvor perfekt er det at det er supertrendy akkurat nå å inkludere mer farger i hjemmene våre?

 Se Caisas utvalgte favoritter av Toniton: 

Toniton Hide Håndtak - 120mm - Gul
Toniton x Beslag Design
Finnes i flere lengder
179 kr
Toniton Key Knott - Grønn
Toniton Key Knott - Grønn
Toniton Key Knott - Grønn
Toniton x Beslag Design
Finnes i flere utførelser
189 kr
Toniton Thread Håndtak - Creme
Toniton Thread Håndtak - Creme
Toniton Thread Håndtak - Creme
Toniton x Beslag Design
Finnes i flere utførelser
239 kr

Mer inspiration

Medisinskap & smart oppbevaring for rengjøringsskap

Medisinskap & smart oppbevaring for rengjøringsskap


Hva er det aller viktigste i et hjem? For mange av oss er det å ha et hjem som er koselig, fredelig og harmoniskt. Men også trygt og sikkert for hele familien.

Og hvordan oppnår du det? Et velorganisert hjem der alt har sin plass er nøkkelen til en god balanse hjemme. La oss gjøre det enkelt for deg med god og sikker oppbevaring som sparer både tid og energi i hverdagen. I vårt utvalg finner du städskåpsinredning og medisinskap som hjelper deg med å skape et organisert og trygt hjem.
Inspirasjon til et landlig kjøkken

Inspirasjon til et landlig kjøkken

Landlige kjøkken har evnen til å skape en følelse av varme og nostalgi når du tråkker over terskelen. Vi har samlet våre beste tips og råd for å lage et landlig kjøkken med utvalgte detaljer som vil gi deg et kjøkken å skape minner i.
Velg land
  • 1-3 dages levering
  • 60 dager åpent kjøp
  • Sikre betalinger
Oppdater