Om Beslag Online

Beslag Online er en del av Beslag Design AS og har sitt hovedkontor i Sverige. Vi har lang erfaring og kompetanse i produktene vi selger. Vi selger til forbrukerne, og vår ambisjon er å gi våre kunder knotter, håndtak, kroker, dørhåndtak, oppbevaring, belysning og baderomstilbehør som begge oppfyller sin funksjon og er stilige i hjemmet. Vårt mål er også å være den ledende selgeren av produktene vi selger i markedene vi driver på. Vi ønsker å være det åpenbare valget når det gjelder valg av tilbehør og designprodukter til hjemmet.

Vi har Danmarks, Sveriges, Norges og Englands bredeste utvalg av håndtak og knotter. Vi tilbyr raske leveranser og kvalitetssikrede produkter til bad, møbler og kjøkken. I vår brede produktportefølje har vi materialer som kobber, messing, lær, tinn, aluminium, rustfritt stål, krom, svart, valnød, bjørk og eik. Fordi vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige materialer, er det lett å finne det alternativet som passer best for deg. Vi prøver derfor å tilby produktet som er etterspurt, enten det er et moderne design som kunden er ute etter eller noe som passer bedre til det litt mer klassiske eller landlige miljøet.

Målgruppen vår er den som på en eller annen måte søker fornyelse i hjemmet, om du har kjøpt et nytt kjøkken, gir gamle møbler nytt liv eller har renovert badene, så vi vil gi alle muligheten til å handle sine produkter hos oss, og selvfølgelig være fornøyd med deres kjøp!

Selskapsinformasjon

Beslag Online (Beslag Design AS)
Inre Kustvägen 32
269 43 Båstad
Sverige
Org nr: 912327906
info@beslagonline.no