Velkommen til oss - Les mer om Beslagonline.no
Velg land
  • 1-3 dages levering
  • 60 dager åpent kjøp
  • Sikre betalinger
Oppdater

Om Beslag Online

Å få det fint hjemme burde være enkelt. Det er de små detaljene som virkelig gjør en forskjell, som får hjemmet til å lyse og føles veldig hjemmekoselig. De små tingene gjør at du enkelt kan sette ditt personlige preg på hjemmet ditt og vise din personlige stil.

Vi hjelper interiørentusiaster og hjemmefiksere over hele Europa med å gjøre hjemmene sine personlige, ved hjelp av detaljer. Enten du er ute etter moderne design, klassisk stil eller interiørdetaljer som passer i de mer landlige omgivelsene, har vi det du leter etter. I vårt produktsortiment finner du blant annet mer enn 1000 forskjellige modeller av håndtak og knotter.Det skal sikkert ikke mye til for å utgjøre en stor forskjell i interiøret?

Hos Beslag Online finner du de perfekte produktene som bidrar til å forbedre opplevelsen og inntrykket i hjemmet ditt. Enten du har kjøpt et nytt kjøkken, vil gi gamle møbler nytt liv eller har pusset opp badet, har vi det du leter etter. Vi tilbyr alltid raske leveranser og kvalitetssikrede produkter av høyeste kvalitet.

Hvis du vil ha hjelp med valg av nye håndtak eller har et spørsmål om et produkt, hjelper vi deg mer enn gjerne. Vi tilbyr personlig service, kontakt oss her!
Beslag online er en del av Beslag Design Group.
@BESLAGONLINE

Vi vil inspirere og la deg inspirere - Tagg oss gjerne på Instagram eller følg oss for å få inspirasjon til hjemmet!
#BeslagOnline