LED-Strip Flexyled SHEP6B EVO | Beslagonline.no
Domus Line

LED-Strip Flexyled SHEP6B EVO

1119 - 4560 kr
Velg Lengde
10m 2000mm

KAMPANJE!

Opptil 20% på alt
Fri frakt over 499kr 60dagers åpent kjøp

Kampanje

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp:

Kjøp sammen med

Beskrivelse

Flexyled SHEP6B er en allsidig LED-stripe som utmerker seg med sin energieffektivitet og fleksibilitet. Den har en imponerende dimmekapasitet og en tetthet på hele 216 LED per meter, noe som sikrer optimal lysstyrke og jevn og kraftig lysfordeling. Flexyled SHEP6B leverer lysintensitet som tilsvarer en 10W per meter LED-stripe, samtidig som den bare forbruker 5,6W per meter. Dette betyr at du kan oppnå samme lysstyrke med bare halvparten av energiforbruket.

LED-stripen er designet på en 6 mm bred, lineær og fleksibel modul som passer perfekt inn i flere av våre LED-profiler. Den kan enkelt deles opp i moduler på 41,66 mm (6 LED) og er utstyrt med selvklebende base, noe som gjør det enkelt å montere LED-stripen i LED-profilen.

Flexyled SHEP6B EVO er tilgjengelig i ruller på opptil 10 meter uten tilkoblingskabel, og den er kompatibel med CH6-tilkoblingssystemet. Den er også tilgjengelig i 2000 mm med tilkoblingskabel. Med sin imponerende lysstyrke og energieffektivitet er Flexyled SHEP6B EVO et utmerket valg for belysningsprosjekter der både ytelse og holdbarhet er viktige faktorer.

LED-stripen er kompatibel med Nexus og andre profiler som er tilpasset 6 mm brede LED-striper. Kompatibel med følgende profiler:

2000 mm: Nexus, Apex, Miss, Twig XA og Micy
10 meter: Twig XA og Micy
Kompletter med tilkoblingskabel artikkelnummer: 973596

Mål & montering
Artikkelnr: 973537-V
Fargegjengivelse (CRI): Ra85 CRI
Fargetemperatur (K): 2700 K, 3000 K
Lett strøm (lm): 190 Im/W
Lysstyrke (på 500mm): 660 lux
Spenning (V): 24 V
Lengdet: 10000 mm, 2000 mm
Bredde: 6 mm
Dybde: 1,3 mm
Høyde: 1,3 mm
Utførelse: Matt Hvit, Vit
Stil: Moderne
Effekt (W): 11,2 W, 56 W
Varemerke: Domus Line
Mer info & pleieråd

Varemerke - Domus Line
Domus Line er et italiensk selskap som tilbyr smarte belysningsløsninger og er til stede i 70 forskjellige land over hele verden og på alle kontinenter. Med sin høye kompetanse i bransjen har de utviklet sin kreative sans og sin tekniske kompetanse innen belysning Domus Line har tette samarbeid med ulike designere, noe som har muliggjort utvikling av smarte løsninger og kreativ design på produktene, både funksjonelt og i form av av utseende. Selskapet har stort fokus på bærekraft, sikkerhet og etikk, noe som gjenspeiler hvordan selskapet er og hvordan produktene deres er utformet.
Anmeldelser
Levering & retur

Leveringsinformasjon

Instabox Fossilfri 69 kr
Gratis frakt på alle bestillinger over 499 kr
Fullt sporbar pakke, levert til valgfritt pakkeskap innen 2-4 virkedager

PostNord MyPack Collect 69 kr
Gratis frakt på alle bestillinger over 499 kr
Fullt sporbar pakke, levert til valgfritt pakkeskap innen 2-4 virkedager

Instabox Fossilfri Home 99 kr
Fullt sporbar pakke, som leveres direkte hjem til deg innen 2-4 virkedager

PostNord Hjemlevering 99 kr
Levering 2-4 dager på lagervarer
Fullt sporbar pakke, som leveres direkte hjem til deg innen 2-4 virkedager

Vær oppmerksom på at leveringstiden er basert på produktene du har bestilt, på vår nettside vises en omtrentlig leveringstid for hvert produkt. Dette er leveringstiden som gjelder med mindre annet er oppgitt.

Returinformasjon
Vi på Beslag Online tilbyr angrerett i 60 dager, gyldig fra dagen du mottok varene dine. Varene må returneres i uendret tilstand for at du som kunde skal få full kreditt. Vi tilbyr ingen gratis retur som en del av vår miljøtenking, det er et returgebyr på 59kr.
Velg land
  • 1-3 dages levering
  • 60 dager åpent kjøp
  • Sikre betalinger
Oppdater