Knott T Join - Eik | Beslagonline.no
20
POPULAR
Furnipart

Knott T Join - Eik

159 kr / 127 kr
Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag: 136 kr
 
Kjøp nå

KAMPANJE!

Opptil 20% på alt
Fri frakt over 499kr 60dagers åpent kjøp

Kjøp sammen med

15
Håndtak Brutus - 160mm - Eik
Håndtak Brutus - 160mm - Eik
Håndtak Brutus - 160mm - Eik
Finnes i flere utførelser
161 kr 189 kr
15
Håndtak Join - Eik
Håndtak Join - Eik
Håndtak Join - Eik
Finnes i flere lengder
Fra272 kr Fra319 kr
Skjøteskrue M4x50mm 1stk
Skrue for veggfeste
9 kr
Beskrivelse
Knott Join er en vakker og stilig treknott i eik. Utformingen av knotten er T-formet og med den runde formen gjør den den behagelig og praktisk å gripe. Treknotten finnes også som håndtak - match for å skape et enhetlig uttrykk på kjøkkenet, gangen, soverommet eller kontoret.

Join er laget av tre kommer materialet som brukes til å produsere håndtaket fra ansvarlig skogbruk som tar hensyn til både miljø og mennesker.

Tre er et levende materiale og kan variere både i farge og overflate, og ettersom alle trær er unike, er også alle produkter i treverk unike. Du vil derfor aldri finne igjen overflaten og årringene helt identisk på et annet håndtak eller knott, noe som gjør hvert produkt helt unikt. Overflaten og årringer kan derfor medføre litt avvik i farge.

Mål & montering
Artikkelnr: 373259-11
C/C (Avstand Skruehull): 16 mm
Lengdet: 80 mm
Bredde: 13 mm
Dybde: 36 mm
Materialer: Tre
Utførelse: Eik
Modell: Knott
Form: T-formede Knotter
Stil: Klassisk, Moderne
Skruer inkludert: Ja, passer skap foran 16-19mm
Varemerke: Furnipart


Montering av knott

Monter knotten med medfølgende skruer på ønsket skuff, dør eller møbel for hånd ved hjelp av en manuell skrutrekker.Mer info & pleieråd

Mer info
Styrken på treprodukter kan variere litt avhengig av hvilken del av stammen materialet er hentet fra. Derfor kan vi ikke garantere styrken når denne typen produkter monteres på integrert kjøl/frys eller oppvaskmaskin da dette gjør at produktet kan utsettes for sterke krefter.

Dette produktet er laget av tre, et naturlig materiale. Ved rengjøring av produktet anbefaler vi at du bruker en ren, myk, oppvridd klut. Unngå rengjøringsmidler, da dette kan påvirke produktet negativt. I direkte sollys kan lyse tresorter bli mørkere og mørke tresorter kan falme.

Varemerke - Furnipart
Furnipart er et designselskap fra Danmark som ble grunnlagt i 1977. Selskapet er mer enn bare skandinavisk design, de samarbeider med både danske og internasjonale designere, for å nå flere mennesker og utvide målgruppen. Deres visjon er å være først ute med å skape nye trender i markedet. Furnipart er en bedrift som har miljø og kvalitet i tankene og skaper produkter som varer over tid, som du både kan se og føle når du kommer i kontakt med produktene deres.

Pleieråd

Tørk av med en ren lett fuktet klut. Unngå rengjøringsmidler da de kan inneholde kjemikalier som påvirker overflaten negativt. Kan også rengjøres med en mikrofiberklut.
Anmeldelser
Levering & retur

Leveringsinformasjon

Instabox Fossilfri 69 kr
Gratis frakt på alle bestillinger over 499 kr
Fullt sporbar pakke, levert til valgfritt pakkeskap innen 2-4 virkedager

PostNord MyPack Collect 69 kr
Gratis frakt på alle bestillinger over 499 kr
Fullt sporbar pakke, levert til valgfritt pakkeskap innen 2-4 virkedager

Instabox Fossilfri Home 99 kr
Fullt sporbar pakke, som leveres direkte hjem til deg innen 2-4 virkedager

PostNord Hjemlevering 99 kr
Levering 2-4 dager på lagervarer
Fullt sporbar pakke, som leveres direkte hjem til deg innen 2-4 virkedager

Vær oppmerksom på at leveringstiden er basert på produktene du har bestilt, på vår nettside vises en omtrentlig leveringstid for hvert produkt. Dette er leveringstiden som gjelder med mindre annet er oppgitt.

Returinformasjon
Vi på Beslag Online tilbyr angrerett i 60 dager, gyldig fra dagen du mottok varene dine. Varene må returneres i uendret tilstand for at du som kunde skal få full kreditt. Vi tilbyr ingen gratis retur som en del av vår miljøtenking, det er et returgebyr på 59kr.
Velg land
  • 1-3 dages levering
  • 60 dager åpent kjøp
  • Sikre betalinger
Oppdater