Boremal for Håndtak & Knotter | Beslagonline.no
Boremal for Håndtak & Knotter i gruppen Håndtak hos Beslag Online (T01100-21)
Boremal for Håndtak & Knotter
Boremal for Håndtak & Knotter
Boremal for Håndtak & Knotter
Boremal for Håndtak & Knotter
Beslag Design

Boremal for Håndtak & Knotter

T01100-21
Boremalen er designet for å lette monteringen av både knotter og håndtak. Malen er enkel å bruke og hjelper deg med å bore på rett sted slik at du får samme avstand på hver skapdør og skuffefront. En enkel måte å sikre perfekt plassering og enkel montering.

Bormalen har et hakk i midten for å lette plassering på boksen eller døren, bormalen er utformet slik at den kan henges på boksen eller døren. Det er 8 hull i høyden og 17 hull i lengden, den midterste raden er hovedsakelig beregnet på plassering av knopper, det er åtte forskjellige c/c dimensjoner. 256 mm er det lengste og det minste er 32 mm. Hullene i malen har en diameter på 3 millimeter.

Alle håndtakene våre kommer med M4-skruer, skruehodet er 4 mm og den gjengede delen er 3,3 mm. Vi anbefaler derfor å bruke et bor som er 3,3 mm.

Gjør dette:
  1. Mål eller sjekk på vår nettside hvilket c/c-mål håndtaket ditt har.
  2. Mål opp skuffen eller døren som du vil plassere håndtaket eller knotten på for å få midten ut. Bruk gjerne en tapebit til å merke på for å unngå unødvendige merker.
  3. Heng på boremalen og merk hullene med blyant eller lignende. Et tips er å også ha en tapebit bak her, både for å unngå merker og for å få et så perfekt hull som mulig og for å unngå spon.
  4. Bor hull.
  5. Monter de nye håndtakene med den medfølgende M4-skruen.
Vis mer
59 KR
Leveringstid: 
Antall: 
Legg i handlekurven
  • Mål & montering
  • Mer info & pleieråd
  • Anmeldelser
  • Levering & retur