Kildesortering - Hide Eco - Hvit | Beslagonline.no
Kildesortering - Hide Eco - Hvit i gruppen Oppbevaring / All Oppbevaring / Kildesortering hos Beslag Online (for-hide-eco-vit)
Kildesortering - Hide Eco - Hvit
Kildesortering - Hide Eco - Hvit
Kildesortering - Hide Eco - Hvit
IMA

Kildesortering - Hide Eco - Hvit

Flere varianter
Kildesortering - Hide Eco - Mørkegrå/bilder/artiklar/liten/for-hide-eco-morkgra_S.jpg?m=1646832531
Kildesortering - Hide Eco - Rustfritt/bilder/artiklar/liten/for-hide-eco-rostfri_S.jpg?m=1646837281
2191 - 2631 kr
MONTERINGSVEILEDNING
Velg Skuffe bredde
600 (550mm) 800 (750mm)
Vanskelig å bestemme deg?
Bestill dine favoritter og bestem deg i fred.
Du har 60 dager på deg til å returnere produktene dine.

Kampanje

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp:
  • Beskrivelse
  • Hide Eco er et pent, stilig og smart avfallssystem med rikelig med ekstra beholdere og oppbevaring. Hide Eco har et fleksibelt lokk som fullfører stilen på ethvert kjøkken og gir en luksuriøs følelse. Avfallssystemet finnes i to forskjellige størrelser slik at du kan finne systemet som passer deg. Samt i tre ulike design, mørkegrå, rustfritt stål og hvit.

   Avfallssystem 600 - består av en matavfallsbøtte som rommer 13 l, den passer til alle forskjellige matavfallsposer, da den har et smart feste i kanten av bøtta. Noe som letter plassering og stabilitet i posen når den fylles med avfall. Dette inkluderer også en standard avfallsbeholder som rommer 13 l og en større avfallsbeholder som rommer 18,5 l. Et smart kompresslokk som letter sortering av plast følger også med, lokket hjelper plasten med å holde seg i beholderen. To skillevegger følger med.

   Avfallssystem 800 som er størst - består av en matavfallsbøtte som rommer 13 l, den passer til alle forskjellige matavfallsposer, da den har et smart feste i kanten av bøtta. Noe som letter plassering og stabilitet i posen når den fylles med avfall. Dette inkluderer også to standard avfallsbøtter som rommer 13 l og en større avfallsbeholder som rommer 18,5 l. En liten beholder på 2,8 l følger med, perfekt for sortering av batterier eller oppbevaring av oppvaskmaskintabletter. Et smart kompresslokk som letter sortering av plast følger også med, lokket hjelper plasten med å holde seg i beholderen. To skillevegger følger med.

   Avfallssystemene passer til bokser som er 600 mm og 800 mm brede. Suppler gjerne med ekstra skillevegger eller lokk. Produktet festes med dobbeltklebende tape og skruer i fronten av boksen for en stabil innsats. Hide Eco er en fleksibel innsats, avfallssystemet passer til ulike typer skuffer og kjøkken med 600 eller 800 millimeter i bredden.

   Disse to avfallssystemene inkluderer Hero matavfallsbeholder, en unik beholder for poser med organisk matavfall. Det luftige designet ventilerer vesken og minimerer fuktighet og vond lukt. Beholderne er utstyrt med sammenleggbare håndtak, som gjør den enkel å løfte og bære med seg. De er designet for ulike behov for kildesortering, denne kombinasjonen passer for deg som ønsker å gjøre det enkelt å sortere avfallet ditt.

   Beholderne kan også brukes som praktisk oppbevaring til for eksempel toalettpapirruller, rengjøringsmidler eller handleposer. De kan fjernes for enkel rengjøring. Merk at lokk aldri skal brukes på matavfallsbøtta, da det fremskynder forråtnelsen og fører til vond lukt. Matavfallsbøtta
  • Mål & montering
  • Artikkelnr: for-hide-eco-vit
   Bredde: 550 mm, 750 mm
   Dybde: 404 mm
   Høyde: 305 mm
   Modell: Kildesortering
   Stil: Moderne
   Varemerke: IMA
  • Mer info & pleieråd

  • Varemerke - IMA
   IMA er et selskap som produserer lager- og kildesorteringsløsninger, de har vært på markedet i 30 år og har lang erfaring fra markedet både fra et design- og produksjonsperspektiv. Det er viktig for IMA å hjelpe planeten med å skape ny energi, ved å hjelpe folk med å sortere avfallet og vise at alle kan bidra til å gjøre planeten litt bedre.

   Pleieråd

   Tørk av med en ren lett fuktet klut. Unngå rengjøringsmidler da de kan inneholde kjemikalier som påvirker overflaten negativt. Kan også rengjøres med en mikrofiberklut.
  • Anmeldelser
  • Levering & retur

  • Leveringsinformasjon

   Instabox Fossilfri 69 kr
   Gratis frakt på alle bestillinger over 499 kr
   Fullt sporbar pakke, levert til valgfritt pakkeskap innen 2-4 virkedager

   PostNord MyPack Collect 69 kr
   Gratis frakt på alle bestillinger over 499 kr
   Fullt sporbar pakke, levert til valgfritt pakkeskap innen 2-4 virkedager

   Instabox Fossilfri Home 99 kr
   Fullt sporbar pakke, som leveres direkte hjem til deg innen 2-4 virkedager

   PostNord Hjemlevering 99 kr
   Levering 2-4 dager på lagervarer
   Fullt sporbar pakke, som leveres direkte hjem til deg innen 2-4 virkedager

   Vær oppmerksom på at leveringstiden er basert på produktene du har bestilt, på vår nettside vises en omtrentlig leveringstid for hvert produkt. Dette er leveringstiden som gjelder med mindre annet er oppgitt.

   Returinformasjon
   Vi på Beslag Online tilbyr angrerett i 60 dager, gyldig fra dagen du mottok varene dine. Varene må returneres i uendret tilstand for at du som kunde skal få full kreditt. Vi tilbyr ingen gratis retur som en del av vår miljøtenking, det er et returgebyr på 59kr.
Velg land
 • 1-3 dages levering
 • 60 dager åpent kjøp
 • Sikre betalinger
Oppdater