Kildesortering - Trend Highside Eco - Mørkegrå | Beslagonlin
Kildesortering - Trend Highside Eco - Mørkegrå i gruppen Oppbevaring / All Oppbevaring / Kildesortering hos Beslag Online (for-trend-highside-eco)
Kildesortering - Trend Highside Eco - Mørkegrå
Kildesortering - Trend Highside Eco - Mørkegrå
Kildesortering - Trend Highside Eco - Mørkegrå
Kildesortering - Trend Highside Eco - Mørkegrå
IMA

Kildesortering - Trend Highside Eco - Mørkegrå

1619 - 2009 kr
MONTERINGSVEILEDNING
Velg Skuffe bredde
600 (550mm) 800 (750mm)
Vanskelig å bestemme deg?
Bestill dine favoritter og bestem deg i fred.
Du har 60 dager på deg til å returnere produktene dine.

Kampanje

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp:
  • Beskrivelse
  • Trend Highside Eco er et moderne og fleksibelt kildesorteringssystem utviklet og designet for å passe høyere bokser. Avfallssystemet finnes i en fin, stilig og moderne mørkegrå farge og i tre forskjellige størrelser slik at du kan finne noe som passer til deg og dine skuffer. Passer til Blum Legra F-boks og Grass Vionaro boks H249 men også trekasser.

   Kildesorteringssystem 400 - passer til bokser som har en bredde på 350 millimeter og består av en avfallsbeholder som rommer 13 liter og en matavfallsbeholder beregnet for organisk matavfall som rommer 13 liter. Ett lokk og en skillevegg er inkludert.

   Kildesorteringssystem 600 - passer til skuffer som har en bredde på 550 millimeter og består av tre beholdere. En avfallsbeholder som rommer 13 liter og en matavfallsbeholder beregnet for organisk matavfall som rommer 13 liter, men også en større beholder som rommer 18,5 liter. Et kompressorlokk og to skillevegger er inkludert.

   Kildesorteringssystem 800 - passer til skuffer som har en bredde på 750 millimeter og består av fem beholdere. To avfallsbeholdere som rommer 13 liter hver og en matavfallsbeholder beregnet for organisk matavfall som rommer 13 liter. En større beholder som rommer 18,5 liter og en mindre beholder som rommer 2,8 liter, perfekt for oppvaskmaskin tabletter eller sortering av for eksempel batteri. Et kompressorlokk og to skillevegger er inkludert.

   Kompresslokket er designet for enkel sortering av plast, lokket hjelper plasten å holde seg i beholderen i stedet for å skyves opp og ut.

   Matavfallsbøtta er en unik beholder for sekker med organisk matavfall. Det luftige designet ventilerer vesken og minimerer fuktighet og vond lukt. Beholderne er utstyrt med sammenleggbare håndtak, som gjør den enkel å løfte og bære med seg. De er designet for ulike behov for kildesortering, denne kombinasjonen passer for deg som ønsker å gjøre det enkelt å sortere avfallet ditt.

   Beholderne kan også brukes som praktisk oppbevaring til for eksempel toalettpapirruller, rengjøringsmidler eller handleposer. De er enkle å løfte opp for rengjøring. Vær oppmerksom på at lokk aldri skal brukes på matavfallsbøtta da det fremskynder forråtnelsen og fører til vond lukt. 

   Avfallsbøttene er alle utstyrt med smarte riller slik at du enkelt kan feste avfallssekkene dine, uansett størrelse.
  • Mål & montering
  • Artikkelnr: for-trend-highside-eco
   Bredde: 550 mm, 750 mm
   Dybde: 404 mm
   Høyde: 300 mm
   Modell: Kildesortering
   Stil: Moderne
   Varemerke: IMA
  • Mer info & pleieråd

  • Varemerke - IMA
   IMA er et selskap som produserer lager- og kildesorteringsløsninger, de har vært på markedet i 30 år og har lang erfaring fra markedet både fra et design- og produksjonsperspektiv. Det er viktig for IMA å hjelpe planeten med å skape ny energi, ved å hjelpe folk med å sortere avfallet og vise at alle kan bidra til å gjøre planeten litt bedre.

   Pleieråd

   Tørk av med en ren lett fuktet klut. Unngå rengjøringsmidler da de kan inneholde kjemikalier som påvirker overflaten negativt. Kan også rengjøres med en mikrofiberklut.
  • Anmeldelser
  • Levering & retur

  • Leveringsinformasjon

   Instabox Fossilfri 69 kr
   Gratis frakt på alle bestillinger over 499 kr
   Fullt sporbar pakke, levert til valgfritt pakkeskap innen 2-4 virkedager

   PostNord MyPack Collect 69 kr
   Gratis frakt på alle bestillinger over 499 kr
   Fullt sporbar pakke, levert til valgfritt pakkeskap innen 2-4 virkedager

   Instabox Fossilfri Home 99 kr
   Fullt sporbar pakke, som leveres direkte hjem til deg innen 2-4 virkedager

   PostNord Hjemlevering 99 kr
   Levering 2-4 dager på lagervarer
   Fullt sporbar pakke, som leveres direkte hjem til deg innen 2-4 virkedager

   Vær oppmerksom på at leveringstiden er basert på produktene du har bestilt, på vår nettside vises en omtrentlig leveringstid for hvert produkt. Dette er leveringstiden som gjelder med mindre annet er oppgitt.

   Returinformasjon
   Vi på Beslag Online tilbyr angrerett i 60 dager, gyldig fra dagen du mottok varene dine. Varene må returneres i uendret tilstand for at du som kunde skal få full kreditt. Vi tilbyr ingen gratis retur som en del av vår miljøtenking, det er et returgebyr på 59kr.
Velg land
 • 1-3 dages levering
 • 60 dager åpent kjøp
 • Sikre betalinger
Oppdater