Råd om vedlikehold for lærhåndtak og lærknotter | Beslagonline.no
Råd om vedlikehold for lærhåndtak og lærknotter

Råd om vedlikehold for lærhåndtak og lærknotter

Lær er et vakkert materiale som gir et varmt og naturlig innslag i ditt hjem, men det er også et levende materiale som behøver å holdes i stand. Her finner du både informasjon om våre lærhåndtak og lærknotter, samt vedlikeholdstips.Håndtak i lær - litt ekstra luksus!

Våre lærhåndtak og lærknotter fra Beslag Design har et miljøvennlig og naturgarvet lær fra Tjärnsjö Garveri som bare blir vakrere og vakrere med tiden. Tärnsjö Garveri tilvirker garvesyre av eikebark på samme måte som våre forfedre gjorde, siden det gir det beste resultat. Det å produsere lær på en måte som er miljøvennlig er mer tidkrevende enn normal garving. Men hva gjør det at garve prosessen tar lengre tid når formålet er best mulig kvalitet? Tärnsjö Garveri tilvirker unikt lær med den aller høyeste kvalitet for å sikre at deres lær har en naturlig yttre som eldes vakkert og patineres med tiden.

Allemanns råd

Lær er et naturmateriale. Med riktig utførelse, materiale av høyeste kvalitet og litt vedlikehold får man et produkt som holder mye lenger og patineres med verdighet.

1. Eksponering ved direkte sollys kan føre til at mørkere farger blekner og lysere farger kan mørkne.
2. Varm, tørr luft kan tørke ut lær om det ikke impregneres regelmessig.
3. Visse rengjøringsmiddel og kjemikalier kan missfarge og forstyrre utsiden av lær.
4. Om du bruker for mye vann ved rengjøring vil lær kunne endre farge.

Impregnering og rengjøring

Vi anbefaler å bruke en lett fuktig klut når man rengjør lær. Etter at du har tørket av lær-produktet er det viktig læret får tørket tilstrekkelig før man påfører noen form for impregnering. Det finnes mange ulike typer impregnering, og hestebutikker har som oftest flere produkter til lærpleie og kan hjelpe deg med å anbefale hvilken type impregnering du skal bruke for å bevare lærets farge og mykhet.
Lær fra Tärnsjö Garveri

Siden 1873 har Tärnsjö Garveri brukt vel utprøvde metoder for å garve vegetabilsk lær. Industrialiseringen har ført til at garverier kan tilby lær til langt rimeligere priser og mange garverier har valgt den veien. Men Tärnsjö Garveri har ikke valgt dette ettersom det estetiske ved vegetabilsk garvet lær mangler motstykke og patinaen som synes når læret er i bruk over en lengre periode ikke kan fremstilles på noen annen måte. Det er også den eneste måten å produsere lær av beste kvalitet og samtidig verne om miljøet.

Våre forfedre innen garving brukte garvesyrer laget av eikebark. Tärnsjö Garveri tilvirker garvesyrer på samme måte, ettersom det gir best resultat. Det å produsere lær på en måte som er sikkert for miljøet er mer tidkrevende enn normal garving. Tärnsjö Garveri produserer dermed lær som er unikt.

Lær fra Tärnsjö Garveri er helt fritt for krom, og deres vegetabilsk garvede lær tilvirkes fra de fineste skinn. I tusentalls år har mennesker garvet lær med garvesyre fra vegetabilske kilder som eik og mimosa bark. Garveriet bruker fremdeles disse miljømessige holdbare metoder i dag for å sikkerhetsstille at deres lær har et naturlig ytre som eldes vakkert og med en patina som utvikles med tiden.
Håndtak Royal Deluxe - 128mm - Polert Messing/Brun Lær
Håndtak Royal Deluxe - 128mm - Polert Messing/Brun Lær
Beslag Design
Finnes i flere utførelser
609 KR
Håndtak Loop - 128mm - Brun Lær/Sort
Håndtak Loop - 128mm - Brun Lær/Sort
Håndtak Loop - 128mm - Brun Lær/Sort
Beslag Design
Finnes i flere utførelser
169 KR
Håndtak Loop Round - 128mm - Brun Lær/Messing
Håndtak Loop Round - 128mm - Brun Lær/Messing
Beslag Design
Finnes i flere utførelser
179 KR
Håndtak 1353 - 96mm - Forniklet/Natur Lær Innpakket
Beslag Design
Finnes i flere lengder
249 KR

Mer inspiration

Pusse opp IKEAs barnekjøkken - IKEA hack

Pusse opp IKEAs barnekjøkken - IKEA hack

Kløer også de kreative fingrene dine og får du lyst til å pusse opp barnas IKEA-kjøkken?

Det er både enkelt og morsomt å pusse opp barnas leker. Gjør dette til ditt felles prosjekt, velg farger og beslag sammen med barna, eller hvorfor ikke velge farger etter hva som passer på deres barnerom for å skape en fin helhet og harmoni? Eller du velger farger og beslag som går i samme nyanse som ditt virkelige kjøkken. – For så å kunne sosialisere og lage mat sammen i hjertet av huset, kjøkkenet.
Quick Fix - Bytt håndtak på IKEAs barnekjøkken

Quick Fix - Bytt håndtak på IKEAs barnekjøkken

Har du lyst til å piffe opp barnas IKEA-kjøkken, men har ikke tid eller interesse for å fikse og donere for mye? Da har vi løsningen for deg! En perfekt quick fix for de som ønsker en rask og smidig endring! Et veldig kjapt IKEA Hack for å friske opp barnerommet.

Et prisvennlig alternativ for lommeboken, men som likevel utgjør en stor forskjell. Gi IKEA barnekjøkkenet en oppfriskning på bare noen få minutter. Skap en unik forandring og gi lekekjøkkenet et helt nytt utseende.

- Bli med oss ​​så viser vi deg hvordan!