Salgsbetingelser | Beslagonline.no

Salgsbetingelser

Følgende betingelser gjelder for alle leveranser fra Beslag Online. Vilkårene gjelder i tilfeller hvor det ikke er inngått noen annen skriftlig avtale mellom deg som kjøper og Beslag Online. Bestillingen din blir behandlet så snart som mulig, dog ikke tidligere enn neste virkedag fra det tidspunktet du la inn bestillingen.

Selskapsinformasjon:
Beslag Online (Beslag Design AS)
info@beslagonline.no
Org.nr. 912327906
Inre Kustvägen 32
269 43 Båstad
Sverige

Ansvar

Beslag Online kan ikke holdes ansvarlig hvis kunden legger inn riktig ordre i nettbutikken. Det er alltid kundens ansvar at den gitte ordren på www.beslagonline.no fylles riktig. Det er ingen kompensasjon for økonomiske tap i forbindelse med forsinket levering. Dette gjelder uavhengig av om det er rederiet eller Beslag Online som er ansvarlig for forsinkelsen.

Kjøpe

Når bestillingen blir lagt, blir det gjort en kjøpsavtale mellom deg og Beslag Online (Beslag Design AS). Bekreftelse av bestillingen vil bli sendt til den e-postadressen du oppga da du kjøpte. Skulle det oppstå feil i pris, leveringstid eller andre forhold, forbeholder Beslag Online seg retten til å endre dette i etterkant. Skulle dette skje, vil vi kontakte deg og informere deg. Du har da muligheten til å endre eller kansellere bestillingen. Beslag Online inngår ikke avtaler med personer som ikke er myndig (18 år). Beslag Online forbeholder seg retten til å nekte en ordre.

Pris og betaling

I Norge tilbyr vi Klarna Checkout (Klarna) som betalingsmetode. Klarna tilbyr flere forskjellige betalingsalternativer for deg som kunde. Klarna presenterer litt informasjon til deg så snart du er identifisert. Når du har blitt identifisert, vil Klarna vise deg hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg. Betalingsperioden din begynner når ordren sendes fra vårt lager. For kontaktinformasjon og ytterligere informasjon om Klarna, gå til klarna.no. Toll og merverdiavgift blir ikke lagt til. 

Betalingsmåter

Faktura
Når du velger å betale med faktura, tilbyr Klarna deg muligheten til å betale innen 14 dager etter kjøpet. Fakturaen din blir aktivert og sendt til deg via e-postadressen du oppga på kjøpstidspunktet. Fakturaen sendes samtidig som bestillingen din sendes fra lageret vårt. Hvis bestillingen er dellevert, vil en delfaktura bli sendt til din e-postadresse via Klarna.
Når du velger å betale med faktura, foretar Klarna noen ganger en kredittsjekk. Hvis en kredittopplysning er tatt vil du bli varslet om dette og motta en kopi av kredittrapporten sendt via post eller e-post. For fullstendige vilkår for fakturabetaling, klikk på "Klarnas vilkår" -linken i kassen etter at du har valgt faktura som betalingmetode.

Delbetaling
Du kan velge å dele opp betalingen ved flere betalingsmuligheter for en fast månedlig avgift samt en rentekostnad. Du kan når som helst betale ned hele gjenværende gjeld, da blir kontoen din hos Klarna automatisk lukket.

Direkte betaling
Med Klarnas direktbetaling kan du gjøre en betaling fra bankkontoen din med mobil bank-ID. Automatisk uttak fra bankkontoen din er basert på autogiro og kontoen din belastes omtrent to virkedager etter at kjøpet er fullført eller varen er sendt. Ved bankoverføring debiteres kontoen din umiddelbart etter at ordren er lagt inn.

Bankkort
I Klarna Checkout kan du også velge å betale direkte med et av følgende bankkort: VISA og Mastercard.

Priser

Prisene vi har på nettsiden er våre aktuelle priser, inkludert 25% moms. Hvis du har kjøpt et produkt til en åpenbart feil pris, kontakter vi deg og i disse tilfellene forbeholder vi oss retten til å justere prisen, samt belaste forskjellen, alternativt lar du kansellere kjøpet og motta refusjon. Vi reserverer oss også for trykkfeil og feil i vår markedsføring, nyhetsbrev og annen ekstern kommunikasjon. I disse kanalene gjelder det samme som for åpenbart uriktige priser på nettstedet.

Levering og transport

Leveringstiden er basert på produktene du har bestilt. Nettbutikken vår viser en omtrentlig leveringstid for hvert produkt. Dette er leveringstiden som gjelder med mindre annet er angitt av Beslag Online, vanligvis er leveringstiden 2-4 virkedager. Vi behandler bestillingen din første arbeidsdag etter bestillingen. Beslag Online sender en leveringsbekreftelse med sporingsnummer via e-post når bestillingen har forlatt vårt lager.

Forsinkede leveranser

I unntakstilfeller kan visse avvik eller forsinkelser forekomme i hele eller deler av bestillingen din, så Beslag Online vil varsle deg om ikke å bestille håndverkere den dagen leveringen din forventes å komme. Beslag Online erstatter ikke tapt tid med håndverkeren din pga. utsatt levering. Vær oppmerksom på at rederiene ikke alltid kan levere på den eksakte leveringsdatoen, da det kan være en forsinkelse på leveringen. Det er derfor bra å legge inn bestillingen i god tid. Levering av varer fra Beslag Online anses som komplett når kunden har mottatt bestillingen. Transport av varene er ansvarlig for den aktuelle transportøren, og avtalen mellom Beslag Online og transportøren er det som gjelder.

Upakkede pakker

Vi forbeholder oss retten til å belaste kostnadene for håndtering som påløper i pakker som ikke er pakket. Pakken din blir normalt liggende hos agenten/terminalen i 14 dager etter at den kommer. Skulle du ikke hente pakken din innen 14 dager, vil pakken komme tilbake til oss og vi belaster deg 99kr for utpakket pakke.

Dokumentasjon og veiledning

Hvis det er produktbeskrivelser og manualer for et produkt, kan de bli funnet under produktet på nettbutikken. Beslag Online garanterer at alle våre produkter oppfyller kravene til CE-merking.

Personvernpolicy

Når du sender en søknad til Beslag Online, blir din personlige informasjon registrert i systemet vårt. I samsvar med GDPR, må du godkjenne og samtykke til at vi registrerer din informasjon som du gjør når du sender inn søknaden din eller foretar et kjøp. Du har rett til å motta informasjon og be om korrigering av uriktige personopplysninger og å få slettet personopplysningene. Vi beskytter ditt privatliv. Vi vil derfor informere deg om hvordan vi behandler de personlige opplysningene du har gitt oss og hvilke rettigheter du har. Dette er spesifikt behandlet i vår personvernpolicy.

Kontakt

Kontakt vår kundeservice via e-post info@beslagonline.no. Målet vårt er å svare på e-posten din innen 24 timer.