Montering av produkter med 3M tape
Montering av produkter med 3M tape

Montering av produkter med 3M tape

I vårt sortiment er det et bredt spekter av produkter som er festet med 3M tape. Fordelene med dette er mange! Unngå boring og hold veggene intakte, forny og bytt med produkter med lang holdbarhet. Vi i Beslag Online har satt sammen en monteringsguide for å lette det som følger nedenfor.

MONTERINGSVEILEDNING

TRINN FOR TRINN


Finn den optimale overflaten

Før du bestiller dine nye interiørdetaljer, er det bra å finne et sted hvor du vil at produktene skal plasseres. Da har du sjansen til å finne den mest optimale overflaten for produktet, noe som forlenger både holdbarheten og levetiden til produktet. Hva er en god overflate?

De absolutt beste overflatene: Fliser og lakkerte eller finerbehandlede platematerialer.
Overflater å unngå: Tapet/vev, ujevne/rufsete overflater og våtromstapet.

Årsaken til at fliser er en av de beste overflatene for produktene, er fordi de sitter fast på veggen og ofte har en blank, jevn overflate som bidrar til at 3M-teipen får optimalt feste. Samme prinsipp gjelder for lakkerte og finerbehandlede platematerialer. Dette er også to materialer/overflater som ikke tar skade hvis du skulle ønske å montere ned og bytte detaljene i fremtiden.

Hvis du fester produktene på en vegg som er tapetsert eller vevd, er det en risiko for at både produktet og materialet følger med ved belastning av produktet. Ved festing på ru og ujevne overflater forringes teipens evne til å feste ordentlig, noe som gjør det vanskeligere for teipen å få kontakt med hele overflaten. Overflater som våtromstapet har en tendens til å bevege seg, og derfor blir det vanskeligere for teipen å feste seg.


Finn dine nye baderomsdetaljer

Når du har funnet den optimale overflaten og plassen for dine nye interiørdetaljer, er det på tide å bli inspirert og finne dine nye favoritter! I menyen finner du våre baderomsaccessories. Når du er inne på kategorien, kan du velge å filtrere etter farge/materiale, produkttype eller om du er interessert i en spesiell produktserie. Vi har et bredt utvalg av produkter som festes med selvklebende teip, for eksempel Knagger, toalettpapirholder, hyller, håndklekroker og såpepumpeholder.
Base Såpepumpeholder - Børstet Rustfritt Stål
Base Såpepumpeholder - Børstet Rustfritt Stål
Base Såpepumpeholder - Børstet Rustfritt Stål
Beslag Design
Selvklebende 3M-tape
249 kr
POPULAR
Base 200 Toalettpapirholder - Krom
Base 200 Toalettpapirholder - Krom
Base 200 Toalettpapirholder - Krom
Beslag Design
Selvklebende 3M-tape
229 kr
Solid Toalettbørste - Børstet Rustfritt Stål Finish
Solid Toalettbørste - Børstet Rustfritt Stål Finish
Solid Toalettbørste - Børstet Rustfritt Stål Finish
Beslag Design
Selvklebende 3M-tape
699 kr
POPULAR
Håndklekrok Base 220 2-Knagg - Matt Sort
Håndklekrok Base 220 2-Knagg - Matt Sort
Håndklekrok Base 220 2-Knagg - Matt Sort
Beslag Design
Selvklebende 3M-tape
139 kr

Forberedelser


1. Plassering av Baderomstilbehør

Bestem hvor du vil at detaljene skal være, bruk deretter et vater eller annet verktøy for å forsikre deg om at monteringen av produktene blir rett. Dette er ekstra viktig når du monterer håndklestenger og hyller. Hvis du vil montere produktet på forskjellige fliser, er det viktig å kontrollere at flisene er på samme nivå og har samme vinkel - for å forsikre deg om at det blir en jevn vektfordeling, dette for å oppnå best mulig resultat og holdbarhet for produktet.

Vi anbefaler ikke å plassere produktene over fuger.

Ønsker du flere tips om hvor du kan plassere baderomstilbehøret ditt, klikk her.


2. Rengjøring av overflaten


Rengjør overflaten grundig med en rengjøringsserviett som effektivt fjerner skitt, fett og andre uønskede partikler. Ved å rengjøre overflaten gir du produktet de beste forutsetningene for optimal feste-evne.

Montering av selvklebende baderomsutstyr.


1.
Fjern beskyttelsesfilmen

2. Plasser produktet der du ønsker det på den rengjorte overflaten, trykk på produktet og forsøk å holde jevnt trykk i ca. 10 sekunder.
3. For å oppnå optimal vedheft anbefaler vi at du lar limet herde i minst 24 timer før produktet belastes.

4. 24 timer senere er produktet klart til bruk!
Kan man ha dusjhyllen i dusjen?
- Absolut! Både i dusjen for sjampo, balsam og såpe. Du kan også plassere den på andre steder på badet der du ønsker litt ekstra lagringsplass eller som en fin detalj for duftlys eller parfymer.

Tåler dusjhyllen vann?
- Ja, det gjør den faktisk! Men vårt tips er å ikke montere dusjhyllen over fugene, siden det øker risikoen for at vann kan komme inn bak hyllen og påvirke festeevnen.

Hvor kan man ha en såpedispenserholder?
- Nesten hvor som helst! I dusjen, ved vasken eller hvorfor ikke på kjøkkenet for såpe og oppvaskmiddel? Bruksområdene er mange!

Hvor stort er hullet for såpedispenseren?
- Hullet har en diameter på 28mm, som er standardmålet for pumpeflasker. Det hadde vært optimalt om alle pumpeflasker hadde hatt samme mål, men dessverre er ikke det tilfellet.

FUN FACT!
- Vi har både såpedispenser og såper fra Five Oceans og Meraki som passer perfekt i våre såpedispenserholdere.
Visste du at våre såpedispenserholdere kommer i tre forskjellige utførelser? Absolutt, mattsvart, rustfritt stålfinish og krom!

Hvordan flytter jeg badetilbehøret mitt uten å skade veggene?
- Enkelt! Et tips er å varme opp tapen med en hårføner, da slipper tapen lettere. Alternativt: bruk en fiskesnøre og "kom bak" produktet.

Har dere ekstra tape til deres 3M-produkter? Jeg vil flytte hyllen min.
- Dessverre selger vi for øyeblikket ikke ekstra tape som reserve på nettsiden vår, men forhåpentligvis vil vi ha en løsning i fremtiden.

Hvordan ta vare på produktet

Når du skal rengjøre produktene, anbefaler vi at du bruker en ren fuktig, vridd klut. Avhengig av materialet kan produktet bli skadet av rengjøringsmidler, og overflaten kan endres. Derfor anbefaler vi å bruke vanlig lunkent/varmt vann ved rengjøring.


Om 3M-teipen

3M er et internasjonalt anerkjent selskap kjent for sitt mål om å forenkle livet og forbedre levestandarden gjennom innovasjon og smarte produkter. Blant deres produkter finner vi 3M-teipen, en kvalitetssikret dobbeltsidig tape som garanterer pålitelig vedheft fra første stund.

Mer inspiration

Skuffeinteriør til kjøkkenskuffene dine

Skuffeinteriør til kjøkkenskuffene dine

Opplev hvordan fleksible skuffemøbler hjelper deg med å organisere kjøkkenskuffene dine og skape orden på kjøkkenet. Les våre beste tips om hvordan du optimaliserer oppbevaringen i kjøkkenet med smart skuffedesign og luksuriøse filttepper.
Medisinskap & smart oppbevaring for rengjøringsskap

Medisinskap & smart oppbevaring for rengjøringsskap


Hva er det aller viktigste i et hjem? For mange av oss er det å ha et hjem som er koselig, fredelig og harmoniskt. Men også trygt og sikkert for hele familien.

Og hvordan oppnår du det? Et velorganisert hjem der alt har sin plass er nøkkelen til en god balanse hjemme. La oss gjøre det enkelt for deg med god og sikker oppbevaring som sparer både tid og energi i hverdagen. I vårt utvalg finner du städskåpsinredning og medisinskap som hjelper deg med å skape et organisert og trygt hjem.
Velg land
  • 1-3 dages levering
  • 60 dager åpent kjøp
  • Sikre betalinger
Oppdater