Montering av produkter med 3M tape
Montering av produkter med 3M tape

Montering av produkter med 3M tape

I vårt sortiment er det et bredt spekter av produkter som er festet med 3M tape. Fordelene med dette er mange! Unngå boring og hold veggene intakte, forny og bytt med produkter med lang holdbarhet. Vi i Beslag Online har satt sammen en monteringsguide for å lette det som følger nedenfor.

  
3M tape 

3M er et kjent selskap over hele verden som ønsker å forenkle livet og levestandarden med innovasjon og smarte produkter. 3M har utviklet et dobbeltsidig tape som kalles 3M tape, et kvalitetssikkert tape med umiddelbar vedheft.


Optimale overflater 

Før du bestiller dine nye interiørdetaljer, er det godt å finne et sted hvor du vil at de skal sitte. Da har du sjansen til å finne den mest optimale overflaten som forlenger både holdbarheten og levetiden til produktet!

De absolutt best mulige overflatene er følgende; Flis/flis, lakkerte eller finerte platematerialer
Områder du bør unngå; Bakgrunn/vev, Ujevne/grove overflater, våtromstap

Grunnen til at fliser er en av de beste overflatene for festing er fordi de er festet til veggen, pluss at de vanligvis har en glatt, blank overflate som betyr at 3M -båndet vil ha optimal vedheft. Det samme prinsippet gjelder for lakkerte og finerte platematerialer. Disse materialene blir heller ikke skadet hvis du vil demontere og bytte ut produkter i fremtiden.

Hvis du vil feste produktene til en vegg som er tapetsert eller vevd, er det en risiko under lasting at ikke bare produktet kommer ned, men også tapetet eller stoffet. Når den festes til ujevne eller ujevne overflater, forringes tapeens klebeevne. Det blir da vanskeligere for tapen å få kontakt med hele overflaten. Overflater, som våtroms tapeter, har en tendens til å skli, og derfor blir det vanskeligere for tapen å feste.


Finn nye produkter

Når du har bestemt hvilken overflate du vil feste dine nye interiørdetaljer til, er det på tide å bli inspirert og finne dine nye favoritter. I menylinjen øverst på siden finner du Baderomstilbehor, en gang i kategorien kan du velge å spesifisere etter farge/materiale, produkttype eller hvis du er interessert i en spesiell produktserie. Vi har et bredt spekter av produkter som er festet med 3M tape, for eksempel kroker, toalettrullholdere, baderomshyller og håndkleholder.


Forberedelser

For best mulig resultat og holdbarhet anbefaler vi at du følger trinnene nedenfor:

1. Beliggenhet  

For å få den optimale plasseringen på produktene dine, anbefaler vi at du bruker vater, spesielt når du installerer håndklestativ og hyller. For eksempel, hvis produktet skal monteres på forskjellige fliser, er det viktig å kontrollere at monteringsflisene er på samme nivå og at de har samme vinkel. Dette er fordi det er optimalt med en jevn vektfordeling over hele produktet, for best mulige resultater og holdbarhet. Derfor må du gjerne måle ut hvor og hvordan du vil at produktet skal sitte.


2. Rengjøring

Start med å rense overflaten med vann, bruk gjerne en sprayflaske for å fordele vannet. Tørk deretter av vannet med en tørr klut. I stedet for vaskemiddel, bruk en rengjøringsserviett når du monterer 3M produktet. Du finner 3M overflaterensservietten din her. Bruken av 3M servietten forbedrer produktets vedheft fordi det effektivt fjerner smuss, fett og andre uønskede partikler.
- Hvis du for eksempel har vegger som er nylig flislagt, er det viktig å sørge for det
det er ingen tetningsmasse eller konstruksjonsstøv igjen på monteringsoverflaten -


Montering 

Når du har rengjort overflaten, er det på tide å feste de nye produktene. Du gjør følgende:

1. Fjern beskyttelsesfilmen.2. Påfør produktet ved å trykke det mot den rengjorte overflaten. Prøv å holde et jevnt trykk i omtrent 10 sekunder.3. For optimal vedheft anbefaler vi å la limet herde i minst 24 timer før du legger produktet i.4. 24 timer senere er produktet klart til bruk!Vidlikehold  

Når det er på tide å rengjøre produktet, anbefaler vi at du bruker en ren, fuktig, vridd klut. Avhengig av materialet kan produktet bli skadet av rengjøringsmidler og overflaten kan endres.

Nyt de nye detaljene dine, det er vanligvis de små som gjør de store!
Håndklekrok Base 220 2-Knagg - Polert Messing
Håndklekrok Base 220 2-Knagg - Polert Messing
Håndklekrok Base 220 2-Knagg - Polert Messing
Beslag Design
Selvklebende 3M-tape
149 kr
3M Overflaterensserviett
29 kr
Håndklekrok Base 210 1-Knagg - Matt Sort
Håndklekrok Base 210 1-Knagg - Matt Sort
Beslag Design
Selvklebende 3M-tape
99 kr

Mer inspiration

Inspirasjon - Barnerom

Inspirasjon - Barnerom

Hva bør man tenke på når man innreder et barnerom? Mange ønsker å oppnå en koselig, hyggelig og lekevennlig atmosfære for barnet. Hvordan oppnår man det? Nedenfor har vi samlet noen tips om hvordan du enkelt kan piffe opp med små innredningstips som hjelper deg når du skal innrede barnerommet. Vi gir råd om alt fra farger til knotter, kroker og håndtak - det er med små midler man skaper den store forskjellen!

Det er viktig å skape et barnerom som er praktisk og lekevennlig samtidig som det gir rom for avslapning og hvile for barnet, men selvfølgelig er det morsommere hvis det også er pent å se på!
Pusse opp IKEAs barnekjøkken - IKEA hack

Pusse opp IKEAs barnekjøkken - IKEA hack

Kløer også de kreative fingrene dine og får du lyst til å pusse opp barnas IKEA-kjøkken?

Det er både enkelt og morsomt å pusse opp barnas leker. Gjør dette til ditt felles prosjekt, velg farger og beslag sammen med barna, eller hvorfor ikke velge farger etter hva som passer på deres barnerom for å skape en fin helhet og harmoni? Eller du velger farger og beslag som går i samme nyanse som ditt virkelige kjøkken. – For så å kunne sosialisere og lage mat sammen i hjertet av huset, kjøkkenet.